Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ase blog Små og store står sammen i ny kamp for overlevelse

Små og store står sammen i ny kamp for overlevelse

1.787 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 November 2017

De store virksomheder bejler til de helt små iværksættere. I kampen for overlevelse er samarbejde mellem iværksættere og etablerede virksomheder blevet det nye sort i dansk erhvervsliv. Tendensen med at små og store virksomheder går sammen for at undgå at blive udkonkurreret er samtidig temaet i årets helt store iværksætteruge.

Landet over inviterer de gamle, kæmpestore og velrenommerede virksomheder små nystartede iværksættere indenfor til et samarbejde om produktudvikling og nye forretningsområder. På kryds og tværs og nærmest hver uge opstår nye samarbejdsrelationer og netværk. En efter en lancerer etablerede virksomheder et co-working space, et hub eller et innovation lab, hvor iværksættere og små virksomheder særligt på det digitale område hjælper de store med at nytænke – og på længere sigt at overleve.

Netop synergien mellem start-up-virksomheder og corporates er temaet for årets internationale entreprenørskabsuge Global Entrepreneurship Week, bedre kendt som GEW-ugen, der herhjemme skydes i gang den 13. november som en del af den verdensomspændende begivenhed.

Under overskriften ”Når små og store virksomheder samarbejder” sætter GEW Danmark med op mod 200 arrangementer og over 25.000 forventede deltagere over hele landet fokus på iværksætteri og den nye tendens i dansk erhvervsliv.

Det er tiende år i træk, at GEW Danmark inviterer til en uges intensiv iværksætterinspiration. Målet er at fremme lysten til at sætte i værk i såvel etablerede som nye virksomheder og sætte lys på iværksætteriets betydning for at skabe vækst og nye arbejdspladser.

Og behovet er stort. På trods af stor mediebevågenhed om iværksætteri efterlyser otte ud af ti iværksættere større opmærksomhed fra politikerne på iværksætteri og vilkårene for danske iværksættere, viser den seneste Iværksætterundersøgelse udarbejdet af Dansk Iværksætter Forening (DIF).

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Karsten skriver Skriv dig op