Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Nyt værktøj gør det nemt at lave din egen faremærkning til netbutikken

Nyt værktøj gør det nemt at lave din egen faremærkning til netbutikken

702 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 February 2023

//Annoncering for Miljøstryelsen.

Sælger du kemiske produkter såsom håndsprit, saltsyre eller opvasketabs online? Så skal du som minimum angive de faresætninger, som står i de enkelte produkters sikkerhedsdatablade eller etiketter. Korrekt faremærkning er obligatorisk, men i en undersøgelse udført af Miljøstyrelsen synes disse lovkrav at være gået de fleste netbutikkers næse forbi. Kun 22 ud af 304 opfylder EU-lovkravene – og det er ikke kun hos de små forhandlere, at overtrædelserne ses. 

Den oplyste forbruger

Loven om faremærkning er til for at sikre at forbrugerne er oplyste om farer ved de kemiske produkter de køber. I en fysisk butik kan de nemt tage varen ned fra hylden, og selv undersøge hvad dette indeholder. Det er ikke en mulighed online. Derfor kræver loven, at du som minimum angiver de faresætninger som er relevante for det enkelte produkt, så din kunde er oplyst inden de foretager deres køb. 

Nyt online-værktøj gør det nemt  

Når du driver en forretning, er der en del lovgivning at holde styr på. Miljøstyrelsen vil gøre det nemmere for netbutikkerne at leve op til lovkravene. Derfor har de lavet et enkelt online-værktøj, som gør det simpelt at lave korrekt faremærkning til produkter, som nemt kan implementeres på dine produktsider. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og de enkelte produkters sikkerhedsdatablad, så er du klar til at udføre de 3 simple trin i processen, og deraf holde din netbutik sig ajour med lovgivningen omkring korrekt faremærkning.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op