Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Restaurant, selskabsforretning og hotel med solide driftsresultater og store udviklingsmuligheder

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Restaurant/Selskabsforretning & hotel

Virksomheden er beliggende i en idræts- og kulturinstitution, hvor vi også driver cafe & kiosk.

Restaurant med plads til 40 gæster, 3 møde-/selskabslokaler med plads til henholdsvis 25, 35 og 100 gæster. Der er mulighed for at inddrage yderligere lokaler i centret til møder, konference og selskaber med plads til 500+ gæster.

Forretningen har haft fokus på private selskaber og møder/kurser, og der er gode muligheder for at øge omsætningen yderligere på disse forretningsområder. Der er også potentiale indenfor a la carte, take away, events og diner transportable.

Hotel med 15 værelser med 38 senge. Hotelgæsterne er erhvervskunder og håndværkere, samt private i forbindelse med selskaber og events i huset og på egnen. Om sommeren en del vandre- og cykelturister.

Vi samarbejder med golfklubber om ”golfophold” og træningslejre.
I café/kiosk betjener vi husets mange daglige gæster med kaffe, drikkevarer, sandwich samt diverse kioskvarer

Forretningen han en god leje-/forpagtningsaftale med institutionen, og en samarbejdsaftale om drift af nogle af institutionens øvrige aktiviteter, bla. et fitnesscenter. Har du interesse og evt. indsigt i idræts- og kulturaktiviteter er der mulighed for på sigt også at overtage disse opgaver og dermed sikre et yderligere indtjeningsgrundlag.

Den rigtige profil er kok og har solid erfaring med at lave mad til mange mennesker. Du behersker det traditionelle, men tænker også nyt, og forstår nødvendigheden af løbende af udvikle sit produkt og sin forretning. Du trives med at levere en stor personlig arbejdsindsats bag komfuret, og forventer et godt afkast af din indsats.

Det er forretning i god drift med: ordrebeholdning, goodwill og god økonomi. Mulighed for at starte som kompagnon/medejer hvis det ønskes

Virksomheden er centralt beliggende i det nordlige sønderjylland.

-Årsag til salg

Pga alder planlægger nuværende kompagnon og køkkenchef at nedtrappe og udtræde af forretningen, og som et led i generationsskifte søges derfor ny restauratør.

Sælger vil gerne være med til fortsat at udvikle virksomheden, og stiller sin arbejdskraft, samt kendskab til virksomheden, lokalområdet og kunderne til rådighed. Sælger er evt. også interesseret i at investere yderligere i virksomheden, hvis den nye restauratør har ideerne!

-Økonomi/finansiering

Køber kan evt. overtage nuværende ApS efter nærmere aftale. Udover købesummen er der kun behov beskeden driftskapital/kassekredit, da alt inventar mv. tilhører udlejer, så du skal ikke investere i usikre eller svært omsættelige aktiver.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4212

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
27969

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-05-2017
Udbudspris 50.000 DKK