Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Motel der kan realisere din iværsætter drøm

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Flot motel i smukke omgivelser

Er du iværksætter og drømmer om at eje dit eget Motel eller har et firma der ønsker mere plads til dig og dine ansatte – er her muligheden for at få realiseret drømmen.

Idyliske Tønder kommune i Sønderjylland, under 10 min til den tyske grænse, 5 min til Tønder's centrum, 10 min til Schackenborg Slot, under 30 min til Åbenrå, Sønderborg og Flensburg.

Går du med en drøm om at eje et motel, eller ønsker du at samle din virksomhed på et sted – får du her muligheden for en pris som ligger under et studieværelse i Storkøbenhavn.

Ejendommen fungere idag som et lille motel med store selskabslokaler med plads til 250 mennesker, 17 værelser, de fleste med bad, wi-fi, egen parkering, stor have og seperat ejer bolig.

Ideer til udnyttelse af ejendommen udover hoteldrift, er det kun fatasien der sætter begrænsninger for. Mindre virksomheder som ønsker plads, overnatning faciliteter for medarbejdere, kursuscenter etc.

Med under 10 min til den tyske grænse ligger det tyske marked lige ved døren, virksomheder med udenlandske medarbejdere som skal bruge overnatsfaciliteter.

Realiser din drøm om at blive hotelejer, eller samle din virksomhed under et tag med alle de fordele der er med masser lokaler og kvadratmeter – under 10 min fra det største marked i Europa.

En ejendom der kan realisere enhver iværksætters drøm om at få foden under eget tag, og som samtidig er en god investering.

Pris DKK 995.000

Delvis financering kan tilbydes

For mere information kan jeg kontaktes gennem annoncen.

Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1280

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
28330

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-07-2017
Udbudspris 995.000 DKK