Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Konsulent virksomhed - IT udvikling

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Sjælland
Gem annonce

Jeg leder efter en medejer til vores virksomhed der har fokuseret på salg af Microsoft SharePoint løsninger men som også har et stort potentiale for salg af Microsoft Dynamics, Azure og andre relaterede produkter.

Jeg havde en meget kompetent teknisk partner i virksomheden tidligere men han har måttet efter godt 6 måneder forlade virksomheden af personlige årsager. Virksomheden er meget ny, men vi har haft stor fokus på salg og vi har mange gode leads og potentielle projekter som der skal bydes på her i 2017. Potentialet for den her virksomheden er meget stor og vi har nogle skarpe ideer til det nye år for hvordan virksomheden skal udvikles. Den største begrænsning for vores type virksomhed er at skaffe kunderne da markedet byder på rigtige mange spillere indenfor IT generelt, men vi har formået med stor succes at sparke døren ind til nogle af de største i Danmark.
Min egen rolle i virksomheden har været at forestå salget og det vil jeg fortsætte med. Vi har haft en del opstartsudgifter etc. som er betalt og virksomheden er klar til en ny partner med mig til at tage fat på succesen.

Jeg leder efter en teknisk partner der har forståelse eller er en mester i Microsoft SharePoint, eller som har et eksisterende udviklingshus indenfor Microsoft SharePoint og Dynamics som vi kan læne os opad og vi i stedet kan fokusere på opbyggelse af salget i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England.

Virksomheden har været i den opbyggende fase de seneste 6 måneder, der er afholdt mange salgsmøder, og der er kontakt til kunder. Jeg forventer vi kan have en omsætning på 3-5 mio. dkr i 2017 med den rigtige tekniske og energiske partner. Det bliver ingen lænestol for en eventuel partner da vi har mange tekniske tiltag der skal ud over stepperne der skal afholdes en stribe møder osv., men til gengæld kan jeg som salgspartner garantere succesen med at drive kunderne ind til vores forretning.

Der har ikke været nogen omsætning endnu, men der er mange projekter der skal bydes på i 2017 og vi forventer at frugterne for vores arbejde de seneste 6 måneder skal høstes der.

Prisfastsættelsen er for et 50% ejerskab. Der vil blive stiftet et nyt ApS med den nye partner med overdragelse af leads, projekter, etc. til det nye selskab. De potentielle projekter vi har i pipen overstiger langt den værdi.

Vi har et potentielt ’out of the box’ koncept der skal lanceres og vi har arbejdet med udviklere i udlandet indenfor vores område til at lave et set up med en udviklingsafdeling i Costa Rica som har et meget stort potentiale i forhold til USA.

Vi har flere investorer der gerne vil investere i nogle af ideerne og virksomhedens drift til udvidelse osv., men det der er behov for er en stærk teknisk, dynamisk, hårdtarbejdende, energisk partner der kan bidrage med at tage sig af de kunder jeg driver ind til virksomheden. Der vil dog efterfølgende være mulighed for at søge investor kapital sammen med den rigtige tekniske partner.

Hvis du har kompetencerne eller en virksomhed der er relateret til området og som kan løfte opgaverne så er du meget interessant som en potentiel partner.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1857

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
27124

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
23-12-2016
Udbudspris 250.000 DKK