Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 150.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med kr. 100.000 på bunden.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Ny aftale med Bilka fra uge 9

Webshoppen sælger 2 produkter.

De 2 produkter sendes fra et lager som helt automatisk plukker og sender til kunderne. Ordren ryger direkte i Dinero til bogførring.

Siden ligger nr. 1 på Google, har 2500 venner på facebook og 3000 venner, som den kan sende en mail til.

Du skal regne med at bruge 1-2 timer om ugen, på at bestille flere poser og bogføre. Altså hvis du ønsker at bibeholde de kr 100.000,- på bundlinjen. Måske du er mere ambitiøs end det.

Bilka vil nu have vores vare på hylden fra uge 9. Bliver det en succes, er det Føtex og Netto. Med Bilka alene, regner jeg med yderligere indtjenning på kr 50.000,- pr år.

Hvorfor dog sælge?
At specieltdesigne hjemmesiden, lave SEO og facebook-markedsføring har været det sjoveste vi har lavet længe. Nu kører det mere eller mindre automatisk og mit nye projekt fylder hverdagen ud. Jeg har fået for meget, og skal sælge fra.

Hvem vil købe?
Dig som kan tage resten af markedet?
Dig som kan markedsføre online?
Dig som allerede er i branchen for småbørnsfamilier og vil lave krydssalg?
Vores konkurrent som er pissetræt af os?

Spørg løs :-)

Produktet

Webshoppen sælger bleposer til blespande. Vores poser/refils er billigere og kan det samme. Vi har vores eget, lidt sjove brand - som vi er de eneste, der har fået lov til af producenten.

Der findes i dag, et europæisk duopol, som sælger deres poser til kr 65,- Vi sælger helt ned til halvdelen. Der er et konstant behov, og unge mødre har bedre ting at bruge deres penge på, end dyre bleposer.

Ca 50% af vores besøgene køber produktet og nu er vi kommet til detailmarkedet. Bilka har sagt ja - og i denne forbindelse, skal du blot bestille hos producenten, som selv leverer til Dansk Supermarked. Herefter skal du fakturere Dansk Supermarked.

Jeg er startet i et meget stort projekt med nogle meget store investorer og har derfor brug for tid. Derfor skal jeg af med denne webshops asap og jeg regner med at din investering er tjent ind efter 1 år.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5162

Sælger kontaktet:
101

Følger annoncen:
41

Annonce id-nummer:
28232

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-07-2017
Udbudspris 150.000 DKK