Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Veletableret virksomhed med høj omsætning søger ny ejer. Salg via 5 Webshops, i 3 lande, inkl. egen produktion af niche produkter - GRAVERING

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Design dine egne produkter

GRAVERINGS VIRKSOMHED

Hvis du er på udkig efter en virksomhed som har et nyt koncept, god omsætning, overskud og mulighed for at du kan sætte dit helt eget præg, så er denne måske lige den du leder efter.

Virksomheden producerer gaveartikler til samtlige anledninger, og er et nyt koncept som er blevet taget rigtig godt imod. Der medfølger 4 webshops, i Danmark,Sverige samt Tyskland til privatkunder og i Danmark til erhvervskunder.
Konceptet er gravering af yderst detaljerede billede og tekster - personlige gaver med en meget bred målgruppe.

Virksomheden er 2,5 år gammel og alle opstarts investeringer er allerede foretaget, omsætningen er høj, og nu skal frugterne høstes. Grundet skilsmisse ønsker vi et salg.

Der er et etableret markedsførings setup, herunder alt markedsføring online, gode data, samt et væld af samarbejdspartnere. Facebook siden har knap 38.000 “ægte” følgere, og er netop blevet udvalgt som samarbejdspartner med Facebook grundet den store interesse for produkterne. Der er et stort reach hvilket giver høj omsætning organisk. Der er også en etableret Instagramprofil med 1104 følgere.

Virksomheden har rigtig gode anmeldelser på Trustpilot, og generelt et fint omdømme blandt kunder.

Der sælges udelukkende online via webshops, men en fysisk butik eller showroom ville også være en fin salgskanal.

Der medfølger oplæring i produktion, markedsføring, samt kartotek over samarbejdspartnere. Derudover medfølger der et team omkring virksomheden der kender til virksomhedens muligheder, herunder programmør, markedsføringsansvarlig, indkøbere ect.
Ergo er virksomheden klar til at blive overtaget af en ny ejer der enten ønsker at følge den strategi der allerede er lagt, eller som ønsker at drive den en helt anden vej. Maskiner og varelager kan medfølge.

Jeg er villig til at videregive alle informationer så den nye ejer kan fortsætte successen, herunder oversigt over alle ideer til produktudvikling, markedsføringsstrategier, vækststrategi ect.
Virksomheden er fri af aftaler og kan drives fra hvor som helst. virksomheden kan drives fra hjemmet, så dette er også muligt.

Der kan tilsendes regnskaber for de første 2,5 år. Alle dokumenter er udarbejdet af revisor.




Økonomiske nøgletal

Omsætning på knap 3 millioner årligt.

Der har i de første 3 år været mindre overskud - de første år har vi valgt at investere i vækst både i Danmark, men også i andre lande. Derudover har vi investeret i at være både på det private samt erhvervsmarkedet.
Regnskaber er udarbejdet af revisor og kan tilsendes.

Produktet

Produkterne er kundernes billeder og tekster graveret i træ og glas. Se evt. mere i webshoppen, eller på Faceboksiden, eller på Trustpilot.
Graveringerne er yderst detaljerede , som hvis man fremkaldte billeder på et lærred. Her kan kunderne selv designe deres personlige gaver til hele familien.

Erhvervskunderne får graveret deres logo eller en tekst på deres service, for at give deres kunder en mere eksklusiv oplevelse når de besøger deres cafe eller restaurant.

Produkterne er ens i alle lande, og der er derfor ingen forskel på hvilken land salgene kommer fra.

Markedsføringskanaler

Vi har i opstarten anvendt de sociale medier, herunder Facebook og Instragram til at brande vores nye produkter.
Dette har resulteret i at vi nu har fået skabt en enorm stor salgskanal, eksempelvis Facebook med over 38.000 "ægte" følgere. Dette skaber store stigninger i den organiske salgsdel (kunder der kommer i webshoppen af sig selv).

Vi har også investeret i bloggere, og messer for at udbrede kendskabet til vores produkter.

Omkostninger

Der har tidligere været høje omkostninger til webshops, billeder af produkterne, betalingsløsninger, fragt integrationer, opdateringer af systemer, maskiner og lager.

Nu er der kun omkostninger til
-Materialer (er forhandlet væsentligt lavere i 2017 og aftalen kan fortsættes på ubestemt tid af den nye ejer)
-Fragt (er forhandlet til en attraktiv pris med både Post nord og GLS)
-Markedsføring i højtiderne

Aktiver

4 webshops med tilhørende billedmateriale
2 lasermaskiner
Linkbuilding
Lager

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 350.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er et par i 30´erne der startede graveringsvirksomheden, for at få et nyt produkt ind på markedet, herunder detaljeret gravering af billeder og tekster i træ og glas.
Vi startede i Danmark i 2015, og derefter i Sverige i 2016. I 2017 startede vi erhvervssalg i Danmark, samt privatsalg i Tyskland.

De første år gik med at skabe kendskab til konceptet - brande og markedsføre for at skabe opmærsomhed. Da vi havde nået et tilfredsstillende omsætningsniveau på over 2 millioner årligt, valgte vi at have fokus på omkostningsreduceringer, herunder lavere priser på materialer samt markedsføring. Herefter gik vi igang med at få etableret erhvervssalg.

Vi har produkter der sælges året rundt, samt produkter der primært sælges i sæson, herunder Valenting, Mors og fars dag, bryllup, samt jul.

Vi har mange glade og tilbagevendende kunder både privat og erhvervskunder, og der er et stort potentiale i virksomheden.

Markedet

Markedet er bestemt ikke mættet endnu, og nu hvor rigtig mange kender til os, da de er blevet præsenteret for vores produkter både på tv og de sociale medier, så er de mere købevillige, og vi forventer derfor endnu højere omsætning fremover, på trods at at omsætningen har været relativ høj allerede.

Svagheder/udfordringer

En svaghed kan være, at man i højtiderne arbejder mere for her er der væsentligt flere ordrer.
Vi trives personligt fint med denne form for arbejde, hvor deri perioder er mere eller mindre at lave, men det er individuelt.

Stærke sider

Virksomheden er personlig, og rammer en meget bred målgruppe. Konceptet er nyt og har fanget kundernes interesse. Resultatet er flot, og skaber derfor konstant tilbagevendende kunder.
Grundet nye toldregler er det nu også muligt at starte i Norge hvis den nye ejer ønsker dette.

Strategi

De første par år blev brugt på at finde frem til de korrekte produkter og målgruppe.
Dette har vi formået, og omsætningen er steget markant de forrige 2 år.
Både Danmark og Sverige kører med et flot overskud, som kun vil blive bedre med årene, da de organiske salg er stigende (tilbagevendende kunder, samt kunder som har hørt godt om os).
Sidste år testede vi erhvervsmarkedet, og kan konkludere at der er et stort potentiale i og med at interesseren for graverede produkter også var stor indenfor blandt andet restaurant og cafe branchen.

Vores strategi har været at foretage de nødvendige investeringer i flere lande og flere områder, hvorefter planen nu er at høste frugterne af disse, samt fortsætte arbejdet på Tyskland og erhvervsmarkedet.

Vision

Visionen er at drive virksomheden som hidtil, og se omkostningerne falde for branding, år efter år, da kendskabet til produkterne efterhånden er ret udbredt i flere lande.
Derefter har vi et ønske om at få mere gang i erhvervssalget og har derfor investeret i hjemmeside, webshop, produktbilleder ect. Vi har startet det tyske marked, og planen har været at få en flot omsætning i Tyskland i år.

virksomheden kan både drives som hidtil, evt fra hjemmet, hvor man har 1-2 personer ansat.
En anden muligthed er at man vækster yderligere, og investerer mere i virksomheden for at få sat godt skub i Tyskland og evt åbner Norge også.

Ideel køber

Den ideelle køber vil enten være en person som ønsker at drive egen produktion fx fra hjemmet, og overtage en virksomhed som har foretaget alle opstartsinvesteringer, og hvor der er mange muligheder for at sætte sit eget præg, men hvor der ikke behøves at arbejdes i døgndrift, ligesom der skal i opstartsperioder.

En ideel købe kan også være en person, som ikke selv ønsker at arbejde i virksomheden, men som kan se potentialer for vækst, og derfor ønsker at investere i et nyt koncept, som har bevist omsætning og en stigende interesse for produkterne.

Opstartshjælp

Jeg har planlagt en konkret overtagelsesproces, hvor vi dagligt hjælper med oplæring og hele overtagelsen så længe dette er nødvendigt. Vi forventer 1-4 uger , men længere tid kan også sagtens lade sig gøre.
Vi har en nedskrevet manual med alle indstillinger, skabeloner ect, så en overtagelse kan ske nemt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4023

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
20

Annonce id-nummer:
27571

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-03-2017
Udbudspris 1.800.000 DKK