Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med salg af kontorartikler - har omsat via organisk resultater inkl. leverandøradgang

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Webshoppen beskæftiger sig med salg af kontorartikler, mobil og IT-tilbehør m.v. Medfølger adgang til leverandør, hvor lager ikke behøves da de sender varer for dig med logo på. så her køber du en strømlinet løsning hvor du blot skal sørge for kundeservice og optimering.

Betalingsløsningen er midlertidligt taget ned. Der har været salg i 2016, og salget er indtjent uden at der er brugt penge på annoncering eller adwords så via overtagelse vil man kunne hurtigt få kunder organisk bare man åbner for betaling igen.

Vi har en leverandøraftale, der som de fleste ikke har vejledende priser på varerne. Det betyder, at man som kunde selv kan fastsætte priserne, og dermed være den billigste på markedet og stadig opnå en fortjeneste. Ønsker man at sælge varerne til samme priser som mange af de andre, kan man opnå en fortjeneste på 50 %. Vores leverandør er rimelig imødekommende hvad angår forhandling af priserne, hvilket betyder at jo større antal varer der kan afsættes, desto billigere kan man få dem til.
Ydermere er der indgået en aftale (rabatordning) med regnskabsfirmaet Billy, platformen rækker mere end 30000 potentiale kunder.

Vi har en skriftlig aftale med leverandøren, som naturligvis hører med i salget.

Hvis dette har fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte mig så kan jeg komme med flere oplysninger og besvare dine spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3343

Sælger kontaktet:
79

Følger annoncen:
27

Annonce id-nummer:
26335

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
16-07-2016
Udbudspris 30.000 DKK