Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Autoriseret og økologigodkendt fødevarevirksomhed med webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Virksomheden importerer sunde og naturlige fødevarer fra europa:

- Økologiske raw barer og chokolade
- Økologiske og veganske instant morgenmadsprodukter og proteinpulvere
- Naturlige funktionelle wellnessdrikke

Virksomheden er et IVS, som jeg startede i okt. 2015 (anpartskapital 25.000 kr). Hovedbeskæftigelse er salg til (helse)butikker, wellnessteder og caféer, og så har vi launchet egen webshop i marts 2017 med dankort og mobilepay via DIBS, samt GLS-levering, som har oplevet pæn aktivitet pga. bloggeromtale af nogle af produkterne.

Der er imidlertid først ved at komme rigtig gang i salget nu, da det ikke er min stærke side, og jeg først har fået deltids sælger på fra jan. i år, som også har gjort en flot indsats med vores instagram-profil.

Derudover er ansat en 20-timers lagerarbejder/ chauffør, som dels pakker & leverer varer, dels står for labeling af produkterne, når de ankommer.

Situationen er den at jeg ikke selv får løn af virksomheden, og derfor har jeg taget et fuldtidsjob, som nu tager hoveddelen af min tid. Jeg har derudover børn, og min konklusion har været at jeg for egen sjælefreds skyld må sige stop på det her. Derfor er jeg interesseret i at afhænde firmaet.

-Det, du får ved at overtage firmaet er:

En efterhånden velkørende virksomhed med stærke brands i porteføljen, hvor der er styr på leverandørsamarbejde, prissætning og materiale om produkterne til kunderne. Virksomhedens varer er også registreret i GS1-Trade Sync, hvilket giver mulighed for salg til bl.a. Dansk Cater og supermarkeder, som kræver udveksling af varedata den vej igennem (betalt 2017 ud). Dertil en pæn webside med produktinfo og webshop med alle produkterne til vejl. Udsalgspris (eller mindre ved køb af mere/flere).

Jeg forestiller mig at du/I er en person/ en gruppe af personer med stærke salgskompetencer med interesse for naturlige og sunde fødevarer, som har lyst til at starte noget selv. Og det er så her, at jeg anbefaler at I i stedet overtager min virksomhed, da det vil spare jer for hele opstartscirkus’et med både

Fødevarestyrelsen og deres tilladelser/ registreringer, producenterne og varerne, samt transport hjem til DK. Du ville derfor kunne fokusere på salget fra ’day-1’, og så tilrette virksomheden som du ønsker løbende, fremfor at starte fra ’0’.

Der er pt lige kommet nye varer hjem med bedst-før datoer primo/medio 2018, så du vil stå med et mindre varelager af absolut kurrante varer. Vi har i dag lager i Birkerød, 20 km nord for Kbh.

Sammen med overtagelse, er jeg villig til at bruge noget tid på at sætte dig ind i processerne, som de kører i dag, også webshop, så du får en god start.

Kun seriøse henvendelser fra dig, som er klar til at overtage senest i august 2017.

Firmanavn & webadresse rekvireres ved at sende en besked med lidt info/ baggrund om dig/jer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1375

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
28027

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-06-2017
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK