Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Veludviklet, chokoladesælgende webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Drømmer du om egen webshop?

En køreklar webshop med alt, der skal til: varelager, pakkeudstyr og en veludviklet webshop, hvor der er lagt meget kærlighed og hundredevis af timer i online synlighed på Google og andre salgsfremmende aspekter.

Få udlevet din webshop-drøm.

Webshoppen har specialiseret sig i at sælge god chokolade og lakrids - noget, som har en markant højere kvalitet end det, man finder i de klassiske supermarkedet. Et marked, som kan erobres online og derved opnå en utrolig indkomstgivende webshop. Der er konkurrenter derude, men giver du den en skalle med denne fantastiske webshop, er der ingen tvivl om, at du kan overtage markedet!

Leverandørerne følger med, og du kan nemt genopfylde varelageret, når du får solgt det hele. Jeg sørger for at underrette dem om, at du overtager webshoppen.

Med til webshoppen følger ydermere et spritnyt kamera (Nikon d3300) og en dertilhørende Røde-mikrofon. Det giver dig mulighed for at tage fantastiske produktbilleder, samt optage glimrende videoer med skøn lyd. Hertil følger varelager og andet udstyr til en værdi af over 10.000 kroner.

Den ideelle køber er en person, der drømmer om egen webshop, men ikke ønsker at betale en frygtelig masse penge for webshopudvikling, udstyr, varelager osv. Her får du et "starter-kit," så du slipper for selv at programmere en webshop, opsætte betalings- og fragtsystemer, tage produktbilleder, oprette sider og skrive produkttekster; det er allerede gjort.

Webshoppen er udviklet i Wordpress.

Markedsføringen foregår pt. på Facebook og Google Adwords. Disse kampagner er opsat af en ekstern specialist, hvorfor de sagtens kan køre videre, mens du overtager webshoppen. Ydermere kommer der en pæn portion organisk trafik gennem Google og trafik gennem opdateringer på Facebook.

Der følger en Facebookside med, hvor der er integreret en InstaGram-konto til.

Jeg har et uddybende salgsdokument liggende, som du kan få tilsendt ved interesse.

Ydermere sørger jeg for en gnidningsfri overdragelse; jeg kører gerne ud med varelageret til dig og sætter dig ind i de ting, der måtte være; og min telefon står åben... selv efter salget.

Det ærger mig meget at skulle sælge denne webshop, da det er fantastisk at arbejde med. Men jeg har modtaget en mulighed, som er så henrivende fantastisk, at jeg ikke vil sige nej. Og den mulighed kræver min fulde opmærksomhed.

Lad dig ikke afskrække af noget information her; jeg skjuler intet, og jeg er endda villig til at kigge på at sammensætte en overdragelse, som også passer ind til dine behov.


Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4503

Sælger kontaktet:
82

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
28345

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-07-2017
Udbudspris 0 - 50.000 DKK