Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Stor luksus-secondhand butik tæt på Strøget - Omsætning 2.2 mio DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Flot genbrugsbutik på super lokation!

Veletableret butik med designergenbrug på kommissionsbasis for både mænd og kvinder i smukt lokale centralt i indre by med god stabil omsætning og stor loyal kundekreds.

Butikken er 125 kvm fordelt på ca. 100 kvm. butikslokale og 25 kvm. baglokale med lille tekøkken og toilet. Lokalerne er lyse og lækre og ligger meget centralt i indre by, hvilket driver mange turister forbi butikken.

Huslejen er 17.200 ex moms per måned.

Vi har en voksende instagram profil (pt. ca. 4000 følgere), med masser af aktivitet, da mange kunder reserverer varer her - samt ca. 2500 følgere på FB. Vi har også en webdel med et reservationssystem og nyhedsbrev, der dog (af personlige årsager) har ligget stille et stykke, men vil være nemt at tage op igen. Her har vi ca. 1000 abonnenter.

Vi sælger udelukkende butikken, da vi er to partnere, der har forskellige ønsker rent professionelt. Da vi begge har været optaget af andre projekter, har butikken i længere perioder været drevet af de ansatte med minimal styring fra os, uden det har påvirket omsætningen.

Butikken har i vores øjne et stort uudnyttet potentiale, som f.eks. kunne indebære at åbne en webshop, hvilket der er rigeligt med plads til. Eller bare sætte gang i hele webdelen med reservationssystem og nyhedsbrev, som er lige til at gå til.

Ønsker man selv at stå i butikken kan man med den nuværende omsætning forvente en løn på mellem 400 - 450.000 kr. årligt. Herudover er der andre fordele i form af opkøb på markeder og salg af eget tøj mm.

For mere information kan jeg kontaktes gennem annoncen.


Inventar på 250.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2183

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
28356

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-08-2017
Udbudspris 500.000 DKK