på Amino
Spørgsmål: Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?

Hvor vigtigt det er at finde alle de nødvendige oplysninger, priser og remedier, så man har et overblik over hvor mange penge der skal bruges på alle de små ting.

00

Egentlig ingenting, hvad ville det sjove være i at kende alting på forhånd. Men en basal viden om skat og moms kunne nok have sparet en del timer og grå hår.

00

Jeg ville ønske, at jeg havde vidst, at det var det bedste tidspunkt i mit liv til at gøre noget ved iværksætter drømmen og havde investeret mere tid i det.

00

At tøjbranchen ikke er så hård som folk siger - men nærmere fyldt med ryg-stikkende kvinder der ikke tænker meget længere end til egne fingrespidser :(

00

Jeg ville ønske at jeg havde mere indblik i virksomhedsøkonomi dengang jeg åbnede min nummer to forretning - for så ville jeg ha' opdaget en BETYDELIG FEJL!!

00

Forskellen mellem at være lønmodtager og selvstændig er større, end jeg havde forestillet mig Men det er nok kun godt, jeg ikke var klar over det fra starten.

00

At det bare er med at komme igang istedet for at vente og vente på at jeg følte mig klar. Jeg følte mig ikke klar, da jeg tog springet, men har aldrig fortrudt det.

00

Hvor vigtigt det er, at involvere flere til at påtage sig ansvar i virksomheden. Alle har sine spidskompetencer og man bør have hoved-fokus på det man er bedst til.

00

Puuuhhh... Den er svær... Der er altid nyt at lære, men værdien af netværk, og noget mere viden om SEO og generel online markedsføring ville ikke skade.

00

ALT! Jeg vidste hat og briller! Jo selvfølgelig vidste jeg en del før, men det var alt sammen på papiret :) Ville ønske jeg havde noget mere praktisk viden!

00

At det ikke drejer sig om at være den første, eller den største ... - men derimod, Darwin omsat til business : - "Survival of the most adaptable ..."

00

Der var rigtig mange ting jeg ønskede da jeg startede min virksomhed, men den vigtigste ting er nok at man behøver ikke være perfekt, det frygtede jeg i starten.

00

Man skal ikke undervurdere værdien af at uddelegere opgaver og have tillid til, at dem man uddelegerer til, kan løse det lige så godt (eller bedre) end en selv.

00

At der ingen hjælp er at hente, når man er en lille iværksætter. Til gengæld lærer man at arbejde for føden, fornøjelser og stoltheden.

00

Jeg ville gerne have vidst mere om bogføring, det blev en dyr udgift det første år, da jeg ikke helt vidste hvad man skulle bruge af ressourcer på den del.

00

Da jeg startede min første, der ville jeg ønsker jeg den gang havde haft adgang til bedre oplysninger omkring regnskaber. Det er heldigvis super let at finde i dag.

00

At ting skal tage tid - også når man skal udvide og ekspandere i en virksomhed. Som min kone siger "Den som venter længe - venter på noget godt"

00

At man har AAALLLLT for mange kasketter på. Nok får man en kæmpe allround-viden, men man mister også tid til at gøre det, man virkelig er god til.

00

At man ikke skal gøre alt selv men i stedet købe det sure og koncentrere sin tid om det spændende for så er succesraten og produktiviteten større.

00

Jeg tror det er ligesom med børn, godt at man ikke ved hvor svært og hårdt det er inden. Det kommer undervejs sammen med kærligheden og begejstringen.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste