på Amino
Spørgsmål: Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?

Leslie Jackson, kender ham ikke, kan ikke se hans profil, og han nægter at godkende mine venneanmodninger. Jeg har bare på fornemmelsen at vi vil være super buddies.

00

Marsha Linehan, Adrian Wells, Aaron T. Beck, Paul Chadwick, Max Birchwood, Peter Trower og Ivy Balckburn, J.Mark G. Williams, Joseph LeDoux, Robert M. Sapolsky og Steven C. Hayes.

00

Min bror. Han har ikke pc. I virkeligheden er han også kun min halvbror. da jeg er enebarn på min fars side. Og har/havde 4 søskende på min mors side.

00

Warren Buffet, så jeg kunne få nogle gode aktieråd, og Frederik Fetterlein, så jeg kunne lære ham, hvordan man har en sund privatøkonomi ;)

00

Der er stadig et par enkelte af mine venner, der ikke er på Facebook eller som er stemplet ud igen. Men så må man jo huske at ringe til dem i stedet for.

00

Bare det nogle jeg kan stole på. Har ikke så mange venner på facebook fordi jeg gerne vil have dem jeg er tætte på og an stole 100% på.

00

Tjo...Jeg har et par gamle venner, som ikke synes FB er sjovt - ville ønske de ombestemte sig, så jeg kunne følge med i deres liv derinde også :)

00

Blot mine venner, facebook er ret overfladisk hvad angår "venner" - hvis jeg er interesseret i noget folk skriver, så læser jeg deres blog.

00

W.C. Fields, verdens største komiker"...men han er jo desværre død, så verdens næststørste, Pia Kjærsgård, måske?

00

Hmm, der er mange interessante mennesker der kunne være sjove at være venner med i virkeligheden, facebook venskaber betyder ikke så meget for mig.

00

Jeg tror at jeg har de venner på FB som jeg gerne vil have. Men hvem ved, det kunne jo være at en Amino ven, røg derind på et tidspunkt [:)]

00

Hmmmm. Svært spørgsmål. Jeg synes egentligt, at jeg kender en masse på Facebook, men jeg bruger også kun FB til personlige formål.

00

Anna Wintour (Redaktør Vogue US), Sarah Jessica Parker (skuespiller US), Helle Thorning Schmidt, Uffe Buchard (modeguru DK), Christian Stadil (Hummel dir.)

00

Der er ingen jeg gerne vil være venner med på facebook, men der er mange interessante mennesker jeg gerne ville være venner med i virkeligheden.

00

Hmm, den er lidt tricky.. Tror det må blive en anden som mig.. En som brænder for iværksætteri og ikke er bange for at springe ud i det! :)

00

Jeg har et fantastisk netværk på facebook, så mine kommende nye venner på facebook skal være aktive netværkere - Pay it forward.

00

Nogle der syntes som jeg at jeg har fået den bedste ide, vil hjælpe mig med det jeg syntes er svært. En der kan lave den perfekte hjemmeside.

00

Jeg kunne godt tænke mig at være venner med Christian Stadil på facebook. Jeg tror vores livsfilosofi ligger meget tæt op af hinanden.

00

Åhh... ved jeg sørme ikke lige - jeg er jo fræk nok til at spørge om venskab i det øjeblik min vej krydser inspirerende mennesker

00

Min kone :O) (jeg er ikke på facebook, men har lavet en profil hurtigt for sjov, og der sendte jeg en venne anmodning til hende, men hun afviste den)

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste