Iværksætter Debatten Amino
på Amino
Spørgsmål: Hvad er det dummeste du har gjort?

Drukket mig fuld en nytårsaften, og vågnet op ved siden af en pige. Jeg har ingen anelse om hvad der var sket sidst på aftenen. Jeg har ikke været fuld siden.

00

Det dummeste jeg har gjort er, at afsløre nogle af mine forretningsidéer til en kommende medarbejder, som så valgte at tage idéen og starte selvstændigt.

00

Overbeviste samtlige kvinder til en fest om at de var den flotteste jeg nogensinde havde set - og at jeg løj for alle de andre kvinder. Det resulterede i et par lussinger.

00

Flakke forvirret og doven rundt i en verden, der bevægede sig hurtigt forbi mig. Det er samtidig det bedste jeg har gjort, fordi jeg nu har lært så meget af det.

00

Været for perfektionistisk med projekter som så aldrig blev gennemført. Og forsøgt at skære genvej til success'en, men det resulterede blot i en omvej.

00

Det dummeste jeg har gjort var at sy en rem på en taske, sy det helt færdig og først opdage at remmen vendte forkert, da jeg skulle hænge den op. Øv!

00

Har lært af alle mine fejl, så vil ikke kalde dem dumheder. En generel ting kunne dog være at starte en hel masse op, uden at gøre noget rigtig ved det.

00

Drukket mig plakatstiv inden et vigtigt strategimøde og tabt et væddemål som tvang mig til at bære lyserøde kaninører hele mødet igennem

00

Tilsidesætte et koncept pga. mine partnere ikke lige følte for at lave den, hvorefter en anden samlede den op og tjente 2 mill på den efter 6 måneder.

00

Sagt nej tak til at blive koncerndir. + nej til at flytte til Singapore i 1992... Sagt på KU: "en tanke har ingen værdi - det har kun handling"...

00

Min børnetøjsbutik skulle have haft en større kapital i ryggen for at have haft en chance, men til gengæld lærte jeg utroligt meget af processen

00
Mia

Det er en ALT for lang historie til sådan en lille platform. Men det er noget med en tidlig morgen, en tankstation og knald rød læbestift i hele ansigtet.

00

Jeg har sgu gjort mange dumme ting - Men professionelt var det at gå i kompagniskab med en partner, der ikke havde samme behov for at idéen lykkedes som jeg.

00

Tror ikke der er plads nok her, men vi alle har vel gjort noget dumt, i et eller andet omfang, vi kan jo kun håbe på, at vi har taget ved lærer af det!

00

Første gang jeg udgav mit tøj med min daværende samarbejdspartner, glemte vi at tillægge moms, så vi endte med at tjene mindre end forventet

00

At tilmelde mig en online konkurrence uden at læse, at man giver et tons fuld af virksomheder lov til at kontakte mig på tlf, sms og mail omkring tilbud..

00

Startet webshop er ikke var intigreret med lagersystemet- hvilket resulterede i at vi måtte afvise mange ordre+ mistede troværdighed overfor vores kunder.

00

Jeg har gjort mange dumme ting. Og det vil jeg nok fortsætte med at gøre, eftersom det er det der lærer dig at blive et bedre og mere rigt menneske.

00

Lagt mit firma på hylden i over et år - bare fordi der kom en kvinde i vejen, som ikke ville det samme. - Hun er nu skiftet ud med en ny, og bedre model.

00

Jeg tror ikke på, at man kan gøre noget, der er dumt. Man lærer af at handle. Nogle gange må man så bare ligge strategien om undervejs...

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste 
Besøg vores samarbejdspartnere :