på Amino
Spørgsmål: Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:

At jeg tog til London for at deltage i et 50 timers intenst seminar med Anthony Robbins og 5000 andre mennesker fra hele verden. Kan kun anbefale det!

00

At jeg i virkeligheden er ret struktureret. Selvom mit kontor - eller min bil for den sags skyld - måske ikke giver det umiddelbare indtryk ;-)

00

Jeg er kreativ, i det jeg siger og gør. Jeg kan godt komme til at sige noget til folk, hvor de lige stopper op og kigge på mig undrende.

00

Jeg har i over 40 år røget grøn Cecil. Nu er jeg hoppet over på e-cigaretten. Den var der ikke nogen, der havde set komme.

00

Jeg fik først lommeregner som 17-årig, mobil som 18-årig, computer som 20-årig samt en facebook-konto som 24-årig ;-)

00

...jeg ser amerikanske musicals fra storhedstiden 30'erne og 50'erne...og drømmer om at blive genfødt som danser (eller operasanger)

00

Hvis jeg var holdt op med at interessere mig for mine medarbejdere, deres familie og at de trives hver dag - så ville de blive overrasket

00

Simon: Jeg er glad for grøntsager men bryder mig slet ikke om selleri og pastinak. Mathias: Jeg er bedre til at jonglere end de fleste

00

Jeg solgte allerede fra barn blomster og frugt og ting til Tyske turister fra en lille stengærde butik, i bytte for kontanter og slik

00

Jeg arbejder bedst når jeg tygger på noget, en tandstik, tændstik eller tyggegummi. Desuden arbejder jeg bedst UDEN musik.

00

Jeg prøver så vidt muligt at leve et liv uden personlige ejendele, dog for undtagelse af de vigtigste elementer for at arbejde

00

Da min elevtid for mange år siden var til ende, kunne jeg have valgt at læse videre - og fået det grønne bevis! :-)

00

Jeg skal ofte tage mig sammen, for ikke at bruge for megen tid på andre personer eller virksomheder der er kommet galt afsted ...

00

At jeg overvejer at bruge alt min tid på/ i mit center, at det ligger i Tåstrup, og at jeg nok meget sjælden keder mig.

00

Mødte Bill Gates i 1997 på hans kontor ifm. jeg havde startet en online fanklub med mere end 1000 medlemmer fra hele verden.

00

Er opkaldt efter den tidligere borgmester på Frederiksberg Mads Lebech, selvom han kun er syv-otte år ældre end mig...

00

Jeg tror aldrig nogensinde jeg kommer til at skrive en kærlighedshistorie med en lykkelig slutning, som jeg selv bryder mig om.

00

Da jeg oprettede min første virksomhed, havde jeg ikke planlagt hvad den skulle lave. Jeg ville bare være selvstændig

00

Jeg tror jeg har en slags damp..... Når jeg får en ide har jeg meget svært ved at finde ro,og bliver helt stresset...

00
P.

Jeg elsker at lave mad (og er en dygtig kok). Jeg fisker af og til. Jeg kan godt lide at synge, selvom jeg ikke er god til det ;)

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste