på Amino
Spørgsmål: Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?

Jeg er meget fascineret af tanken om virtuelle universers evne til at formidle viden og har i den forbindelse igennem et par år arbejdet på et multiplayer undervisnings- og oplevelsesscenarie - hvis jeg ikke skulle tænke på penge ville jeg nok hellige mig arbejdet med det.

00

Noget tæt på det jeg allerede laver nu. Tror man føler sig mest levende når man oplever af at arbejde med noget og se det vokse sig større og bedre. Det er den fedeste følelse verden. Det giver en form for mening med livet. Det handler om processen! :)

00

Flere virksomheder, tænker ikke så meget på pengene, vil gerne kunne leve af det jeg kan lide at lave, men det behøves ikke være et vildt liv. Hvis jeg havde så mange penge, kunne det selvfølgeligt godt have været lidt mere luksuriøst.

00

Sikkert det samme som nu arbejdsmæssigt og med et langt større råderum til at tage på de alle de faglige konferencer og messer, jeg havde lyst til. Og i privaten ville jeg nok have min ønskede etplansvilla, samt sommerhuse i diverse storbyer i Europa

00

Jeg ville fortsat arbejde som succes- og mentaltræner, men eje flere sjove motorcykler, bruge mere tid på at køre på mc, holde flere ferier om året sammen med familien, udføre mere gratis hjælpearbejde - jeg skal aldrig på pension!!

00

Forberede en fantastisk middag til hele min familie - under hver tallerken ville jeg lægge en billet + lommepenge til et vildt fantastisk dejlig og smukt sted... ville elske at overraske mine dejlige familie, og nyde at være sammen på en eksotisk rejse...

00

Så ville jeg pendle mellem italien (for at spise, drikke gode kaffer og vine samt slappe af i det magelige tempo som kun italienere kan) og et hus i den svenske natur/ødemark hvor jeg skulle fiske og være udendørs 16 af døgnets 24 timer :)

00

Det jeg lavet i dag. Jeg arbejder ikke for pengene, men for at motiverer en masse mennesker, til at gøre det der er rigtigt for dem. Jeg føler at det er min livsmission. Pengene er bare noget der følger med, som en del af at lige trækker lige.

00

så arbejdede jeg hver dag med at udvikle nye forretningskoncepter, som jeg så kunne sætte andre igang med at arbejde med i praksis. og boede selvfølgelig på Hawaii lige ned til vandet så jeg kunne surfe når jeg havde tid.

00

Så havde jeg startet en webshop som solgte fiskeudstyr (elsker at fiske.. ;)) og samtidig havde en lille lokal fiskebutik kørende, hvor jeg kunne tilbringe min dagligdag, og tale med en masse kunder som jeg har en fælles interessere med.. :)

00

Udforskede verdens afkroge med min mand og børn på slæb. Jeg er og bliver en eventyrer, og bliver jeg nogensinde økonomisk begavet ;) hiver jeg et par år ud af kalenderen og vil opleve alle verdens fantastiske lande og deres folk.

00

Jeg behandlede mennesker, der ikke havde råd til behandlinger i det alternative system. Jeg boede i en skov, hvor jeg alle folk var velkomne til en healende atmosfære, inspiration og motivation fra det ståsted de end måtte være i.

00

Godt spørgsmål..Jeg vil give verden en hånd, rejse lære nyt, udvikle mig og sætte mine mange ideer igang, skrive en bog, holde fordrag, ligge på en strand, lære at surfe, lære klaver, lære arabisk etc etc

00

Ja det vil nok lyde som kliché, men jeg har mit drømme job så der ville jeg ikke ændre noget. Nogen vil nok sige hvad med at have din egen firma, men til det vil jeg sige det er der for mange bekymringer involveret såå...

00

Så turnerede jeg verden rundt og trænede ledere af hospitaler i hvordan de kan optimere patientsikkerheden hos dem. Jeg havde gode online produkter, som understøttede denne træning og holdt mindst 10 ugers fri om året.

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

"Kun" råd til mig selv: Netværkede som en gal og fik udvalgt mig nogle realistiske Open Source IT projekter jeg kunne sætte igang. Råd til en hær af udviklere: Changing the world one day at a time. ;)

00

Kører mit eget website, som omsætter for et hvis beløb. Udgiver apps på markederne. Tester mine opfindelser og sælger dem til butikker - måske endda sælge dem selv på et website eller i egen butik.

00

Jeg bor i Californien hvor jeg leger rundt med forskellige virksomhedsprojekter samt bruger tid og penge på at investere i andres idé'er samtidig med at jeg hver anden uge rejser til et land jeg ikke har været før.

00

Jeg gik i wellnesscenter et par gange i ugen og fik en ordentlig omgang massage. Derudover ville jeg købe alt økologisk for at hjælpe både klima og sundhed. Til sidst skulle verden selvfølgelig også ses.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste