på Amino
Spørgsmål: Hvad er din Passion/Hobby?

Poker, rejser, at "være i boblen" som vi i MPO kalder den kreative fase når en ny ide opstår (gid man kunne være dér for evigt) - og at læse en virkelig god bog.

00

At arbejde med webshops og online marketing. At gå på jagt med vennerne, ligge i lillebælt og fiske og nyde vejret. Styrketræning, min kæreste og min dejlige søn

00

Jeg elsker golf og det sociale der ligger i det. Landskaberne og naturen man nyder når man er ude på banen er med til at skabe ro og nedsætte stress, hvilket er virkelig dejligt.

00

Min passion/hobby er webudvikling og affiliate marketing. Jeg har lavet affiliate marketing siden jeg var 13 år gammel, og hjemmesider i de små siden jeg var 12 år gammel.

00

mit arbejde? ved siden af det elsker jeg : boligindretning, tegne/male, se engelske krimier, sci-fi-halløj ( også film ), mine hundekræ, historie, gamle ting bla bla bla...

00

Der er ikke ÉN! Der er mange! Er så inspireret af så mange forskellige ting i mit liv! Ting jeg gerne vil! Men lige nu er mit fokus/passion på at starte eget firma :)

00

Jeg er indehaver af en gammel landegendom, jeg behøver ikke at have en hobby.. Før Landegendom, brugte jeg ufattelig meget tid på min cykel og på havet i en havkajak

00

Arkitektur, design og hjem i almindelighed. At træde ind i folks hjem og opleve hvordan de har indrettet sig, hvad deres ynglingsting eller møbel er og deres til-og fra valg

00

naturen, min familie, køre, reparere og læse om MC,vores værksted, mine kunder, at se muligheder frem for begrænsninger (ja, det kan faktisk blive en hobby ;) )

00

Computerspil og nørderier af alle slags, især rollespil. Jeg driver en Project Zomboid RP hjemmeside på NewDawnRP.enjin.com. Vi er på vej mod 500 medlemmer.

00

Kreativitet. Det er min passion. Jeg elsker at male, skabe og forme. Det er meget spirituelt for mig selvom jeg ikke er religiøs så føler jeg mig hel og hjemme.

00

min store passion har altid været musik, iværksætteri er blevet en stor passion over de sidste 7-8 år, jeg drømmer om en dag at kunne kombinere de to.

00

Jeg brænder for vores sundhed! Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt, for at få folk til at ændre indstilling til det de spiser og drikker!

00

Min passion er indenfor dyr og dyrevelfærd. Derfor vil jeg gerne kunne vejlede folk på den bedst mulige måde, så alle dyr kan få det bedste liv.

00

Fotografi.. Doh Ellers er de fleste på kontoret glade for udendørsliv, vi piller gerne lidt i en motor og det helst med Wu-Tang på anlægget i mens.

00

Jeg holder meget af at bygge og flyve med modelhelikoptere. Og så har jeg genfundet min interesse for skateboarding igen. Det er en rigtig god afstresning for mig.

00

Jeg går ret meget op i musik ligesom jeg bruger en del tid på at følge med i fodbold med speciel fokus på min (anden!) kærlighed, FC Barcelona

00

Se film, snakke om film, snakke om grafik, snakke om Motion grafik, Spille computerspil, snakke om det perfekte computerspil, at tænke i virtuelle universer.

00

At skrive! at lege med ordene og udvikle den perfekte tekst som rammer lige i øjet. Derudover alt hvad jeg kan lave med hænderne: sy, hækle, have

00

Jeg nyder virkelig, at omdanne en tanke til et produkt i Photoshop, Illustrator eller optage og redigere en video færdig, i Premiere Pro og After Effects.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste