på Amino
Spørgsmål: Hvad er din Passion/Hobby?

Penge!! At tjene så meget som muligt ved at lave så lidt som muligt. At ku sætte et system op der kører helt uden dig og hvor dit eneste job er at kigge på kontoen hver måned og tælle hvor mange nuller der nu er bag beløberne :-)

00

Min kone siger at det er at få banket firmaet op. Jeg selv ville sige it og gramofonplader, og det at redde lyd fra gamle medier og få det digitaliseret, så det lyder ordentligt uden at blive så digitalt at man ikke kan høre at det er gammelt.

00

Min startup er helst sikkert min største passion. Udover den, så er det engelsk fodbold (Blackburn Rovers) og færøsk håndbold. Elsker en god fagbog, film, musik og bare at slappe lidt af. Ser også lidt på uddannelse som en hobby.

00

Server og Application er mit størreste passion. Elsker at sidde og nørde med Servere og opbygning af smarte systemer. Samtidigt elsker jeg at finde perfekte løsninger der afhjælper daglig arbejdsgange, som derved gøre mine kunder tilfredse.

00

Jeg interessere mig for hjernens funktioner og hvordan man kan benytte denne viden til at lave nye produkter. Vores idé i Young Enterprice kommer således her af, en medicinfri løsning der giver en bedre søvn og giver dig betydeligt mere energi.

00

Min passion, er at inspirere unge mennesker, eller dem der har det "svært" til at se at livet kan ændres, men man skal ville det. Jeg tror ikke på ynk og medynk, men på at med viljen finder man vejen, uanset hvor lang tid det tager

00

Jeg elsker elektronik og IT, og så har jeg en stor passion for tal. Faktisk studerede jeg først 2 år til elektronik ingeniør, inden jeg færdiggjorde min bachelor i økonomi. Så jeg laver hver dag, det jeg har en passion for :D

00

Jeg er en spillefugl, så alt hvad der hedder brætspil er lige sagen. Elsker også at tumble med min lille datter, så hun hviner højt af fryd. Og så at nyde en rigtig god middag med virkelig gode vine med min gastrointeressede mand.

00

At hjælpe andre med at synliggøre deres virksomheder, ved brug af content marketing. At hjælpe andre med at skabe balance i deres hverdag, ved blandt andet at få dem til at uddelegere opgaver, både privat og arbejdsmæssigt.

00

Jeg holder meget af at bygge noget op, som at saette grupper af folk sammen, hvis jeg kender begge parter som ikke noedvendigvis kender hinanden, og se hvordan de socialiserer. Lidt som at speeddate sine venner med andre venner uden de ved det.

00

Sport, specielt fodbold, politik, og så er det at drive webshop og være selvstændig også min hobby. Som tidligere landmand, brænder jeg også stadig en del for det, selvom jeg ikke arbejder med det i praksis mere.

00

Jeg er familiemenneske og elsker at opleve verden gennem mine to piger Isabella og Celine. Ellers bruger jeg meget tid på at udvikle vores forretninger på Hillerødgade. Som iværksætter smelter hobby og arbejde sammen.

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Jeg er meget flittig koncertgænger, Roskilde Festival veteran og musikentusiast. Jeg har altid elsket computerspil, men har sjældent tid til at spille dem. Jeg er helt vild med at optimere hjemmesider og AdWords kampagner.

00

Selvfølgelig design! Ellers ville jeg ikke have startet et reklamebureau :D Men i min fritid skriver jeg på en roman. Så hvis der var flere timer i døgnet, ville jeg gøre begge dele på fuld tid!

00

Iværksætteri med fokus på kommersielle muligheder og udfordringer, dvs. min interesse ligger ikke i produktet eller opfindelsen, men derimod i selve den proces det er, at opbygge en bæredygtig forretning.

00

PENGE! - Ikke penge som i magt, men som i de oceaner af muligheder de giver. Jeg kan godt lide at tjene dem og det er nok min hobby. Jeg kan godt lide succesfornemmelsen af en god handel eller et fedt produkt.

00

Iværksætteri må man jo sige alligevel lægger en kært. Er måske ikke så meget inde i det som så mange andre her på siden, men jeg er her trods alt for at lære.

00

Dans, meditationer åndedrætsøvelse, lang går og cykle tur i nye steder, læsning, bage kage på nye opskrift, spille fodbolt med min vens hund, sye nye fancy tøj for mig selv

00

ØV: det lyder jo kedeligt: mit arbejde er faktisk også min passion. Ellers kunne jeg da ikke bruge så mange timer på det :) Hvad hobby angår, så er læsning en klar vinder.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste