på Amino
Spørgsmål: Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?

Et møde jeg fik med en marketingchef hos IKEA. Fik en idé, ringede og fik et møde samme eftermiddag. Købte fluks farveblyanter i BR, skitserede idéen og fik opgaver fra IKEA.

00

Jeg åbnede døren for en døv-stum sælger, som ville sælge "kunst". Da han lukkede døren efter sig. hvinede den højt, og han for forskrækket sammen...

00

senere... jeg har været der i en del år, så der er ikke i min optik, så meget mere der er sjovt... men at høste frugterne af sine indsatser, eller gælder den ikke...;O)

00

Da jeg havde en vagthund, som altid var med til terapisessions hvor den lærte sig selv, at give klienter kleenex når de græd. Det skal lige tilføjes hunden var en 60 kg mastiff.

00

Ikke noget endnu, men i mit tidligere firma har jeg oplevet at stå ansigt til ansigt med et elskende par, der havde glemt at rulle gardinet ned, da de sprang på hinanden i vindueskarmen.

00

Da min daværende makker i firmaet råbte til mig ud af vinduet at han havde fået en kønssygdom (han have ikke set de 2 nye medarbejdere stod ved siden af mig). - det var sjovt..

00

Da jeg skulle lufte 2 labrador, der aldrig havde været i snor - valgte at bruge flexliner for at give dem mest mulig frihed - det endte så mere med en omgang bondage for os alle 3... :oP

00

Da jeg engang serverede kammerjunker og Thousand Island dressing (fint anrettet) for en inder og hans kone. De kunne jo ikke vide at det ikke er normalt i Danmark - men det vidste min kollega....!

00

Da en kunde betalte 57266 kr for en behandling - istedet for 572,66 kr. Og jeg måtte endda ringe til hende, da hun ikke selv havde bemærket at beløbet manglede på hendes konto

00

sjoveste eller bedste om man vil: at holde min rustfri stål ske i hånden for første gang! (ikke bare en tegning mere...det var både en sjov, skøn og stolt følelse)

00

Vi har det faktisk rigtig sjovt, hver dag, fis og ballade, og hamrende seriøst arbejde går virkelig godt hånd i hånd. Så der er vel ikke nogen særlig sjov episode?

00

En medarbejder der ville rette lidt på en kasse på vej ned af et rullebånd fra første salen, båndet tog fat i buksen og manden tog den hele vejen ned af båndet ;-)

00

Vi havde en medarbejder som lyttede til mit : her klæder vi os afslappet, prædiken - så han smed tøjet undtaget sine boxershorts, og så satte han sig til at arbejde.

00

Vi holdt fastelavnsfest for 5.000 børn og 30 min før de kom, fandt vi ud af at bollerne var frosne. Vi fandt en bager som lukkede biksen og bagte bollerne og vi nåede det :-)

00

Min skulptur på Guldberg Byplads i 2011 var meget sjov og spændende at lave. Vi var også mange frivillige, det var et godt team. http://www.ohlers.com/sculpture/white-tube/

00

En ret stor kunde der virkelig sagde nej tak med understreg og det hele, men så i samme mail skriver at de er ret interesserede og gerne vil have et møde. Totalt selvmodsigende.

00

Promotion af Tiësto i Parken. Produktion af Festivalheledagen koncept, med 100 mand på alle danske festivaler. Følge Mike Tyson i en uge op til hans kamp mod Brian Nielsen.

00

da jeg arbejdede for en dansk skoproduktion, hvor 100 par sko ikke sad fast på fødderne, når man gik med skoene på,,,, =),,,, hvordan sælger man lige den slags?=)

00

En kunde spurgte til en vare. Jeg svarede og kunden sagde: Har jeg så købt den nu. Jeg sad med en grin mens jeg skrev tilbage: Du har købt den når du har bestilt den.

00

At vi kom på iværksætterforløbet i Næstved, tak skal du have for en motiveret underviser - Tak Torben Johansen (T2 Management) for dit altid gode og humør.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste 
Besøg vores samarbejdspartnere :