på Amino
Spørgsmål: Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?

At Rrolf af Heden engang tyvstjal et helt stykke (250g) ny-indkøbt parmesanost og åd det hele rub og stub. Jeg skal hermed undlade detaljerne om udseendet af næste dags lufteturs-resultater ...

00

Jeg fandt ud af at virksomheden officielt først starter d. 2. juli 2013. Jeg kunne heller ikke forstå hvorfor jeg kun havde modtaget et midlertidigt CVR og P nummer og aldrig modtaget et endeligt.

00

En glad kunde fra Asien sendte engang en pakke, som tak for en god service. Den indeholdt forskellige ting på dåse. Intet blev spist, men jeg fandt ud af, at skopioner på dåse findes...

00

Jeg faldt over en spændende artikel om Kim Larsens gamle guitarer, på en hjemmeside som var nedlagt. Jeg har genskabt artiklen på min side, og der er kommet flere sjove henvendelser herfra.

00

Ved ikke rigtig, det var sjovt at omsætte for den første million, den første ordre over 100000 var da også sjov. Der er kun mig selv, så der er ikke så meget fis og ballade.

00

Vi har en meget afslappet stemning. vi når altid vores deadlines, og det er måske fordi vi sørger for at holde vores pauser og grine. specielt med vores "Fuck, Marry, Kill box"

00

Et møde jeg fik med en marketingchef hos IKEA. Fik en idé, ringede og fik et møde samme eftermiddag. Købte fluks farveblyanter i BR, skitserede idéen og fik opgaver fra IKEA.

00

Jeg åbnede døren for en døv-stum sælger, som ville sælge "kunst". Da han lukkede døren efter sig. hvinede den højt, og han for forskrækket sammen...

00

senere... jeg har været der i en del år, så der er ikke i min optik, så meget mere der er sjovt... men at høste frugterne af sine indsatser, eller gælder den ikke...;O)

00

Da jeg havde en vagthund, som altid var med til terapisessions hvor den lærte sig selv, at give klienter kleenex når de græd. Det skal lige tilføjes hunden var en 60 kg mastiff.

00

Ikke noget endnu, men i mit tidligere firma har jeg oplevet at stå ansigt til ansigt med et elskende par, der havde glemt at rulle gardinet ned, da de sprang på hinanden i vindueskarmen.

00

Da jeg skulle lufte 2 labrador, der aldrig havde været i snor - valgte at bruge flexliner for at give dem mest mulig frihed - det endte så mere med en omgang bondage for os alle 3... :oP

00

Da min daværende makker i firmaet råbte til mig ud af vinduet at han havde fået en kønssygdom (han have ikke set de 2 nye medarbejdere stod ved siden af mig). - det var sjovt..

00

Da jeg engang serverede kammerjunker og Thousand Island dressing (fint anrettet) for en inder og hans kone. De kunne jo ikke vide at det ikke er normalt i Danmark - men det vidste min kollega....!

00

Da en kunde betalte 57266 kr for en behandling - istedet for 572,66 kr. Og jeg måtte endda ringe til hende, da hun ikke selv havde bemærket at beløbet manglede på hendes konto

00

Vi har det faktisk rigtig sjovt, hver dag, fis og ballade, og hamrende seriøst arbejde går virkelig godt hånd i hånd. Så der er vel ikke nogen særlig sjov episode?

00

En medarbejder der ville rette lidt på en kasse på vej ned af et rullebånd fra første salen, båndet tog fat i buksen og manden tog den hele vejen ned af båndet ;-)

00

sjoveste eller bedste om man vil: at holde min rustfri stål ske i hånden for første gang! (ikke bare en tegning mere...det var både en sjov, skøn og stolt følelse)

00

At jeg har hjulpet tusenvis av mennesker til et liv med mindre angst, større indre ro, bedre stemme, søvn og prestasjoner, mindre smerter og lavere blodtrykk kun ved hjelp av pusten!

00

Vi havde en medarbejder som lyttede til mit : her klæder vi os afslappet, prædiken - så han smed tøjet undtaget sine boxershorts, og så satte han sig til at arbejde.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste