på Amino
Spørgsmål: Hvad er din yndlingsfilm?

Der er mange, men jeg har der her film, som jeg altid finder underholdend. Never back down. Der er også en godt budskab i den, selvom det er en dum Hollywood film.

00

Jeg har så mange, men jeg kan specielt godt lide film, der tema- og idémæssigt er langt væk fra virkeligheden... f.eks. Avatar og tids- og rumfilm.

00

Det er en fuldstændig umulig opgave at vælge EN yndlingsfilm. Jeg har nok nærmere en lang række: A beautiful Mind, Shutter Island, Snatch osv. osv.

00

Gladiator, American Gangster, Stieg Larsson sagaen, Escape from New York, Leon, Se7en, Zodiac, Predator, Olsen banden og mange andre (der er jo så mange gode)...

00

Helt klart Rounders med Matt Damon I hovedrollen. Alle de udfordringer han støder på, og hans talent for tal og korttælleri bliver aldrig kedelig.

00

Skatteøen, Wild Palms, Frida (2008), Subway, The Rocky Horrow Picture Show... Sliding doors. Kill Bill. Tilværelsens ulidelige lethed, Life of Brian...

00

Jeg er generelt mest til det uforpligtende som action eller komedie, men også film der får mig til at tænke anderledes - fx Moneyball... Se den!

00

Puuha, har ikke nogle specielle ynglingsfilm, men elsker en god gyser, eller en fed splatterfilm, ej Mick Øgendahl er nu heller ikke så slem igen!

00

Jeg er en sucker for Disney, og så elsker jeg desuden også Grease filmene, som jeg har set utrolig mange gange, til trods for, at jeg kun er 29 ;)

00

"Stegte grønne tomater", som min mand og jeg ser en gang hvert andet år på VHS, fordi oversættelsen er bedre end på DVD.

00

Love Actually. Der er mange protagonister, der gør noget aktivt for at række ud. Dertil er det en venlig og imødekommende lille historie.

00

<ul> The Social Network American Pie 1 The Avengers The Green Mile The Godfather 1 The Curious Case of Benjamin Button etc etc </ul>

00

Fight Club. Ikke pga. de slås, men pga. at der er mange gode replikker og man er underholdt fra start til slut. Jeg har set filmen mindst 20 gange.

00

en af dem ... Wall-E Noget med bare at lette (den fede) røv og hvis man lader andre tage styringen for en, så ender man sgu nok det gale sted

00

Der er så mange at de ikke kan listes her, for jeg har en næsten inden for hver genre! Skal jeg sige en er det nok noget alá Fight Club.

00

For tiden: Django Unchained Over flere år: Godfather I og II, En verden udenfor og Pulp Fiction. Fight club og Matrix er også meget gode.

00

Umuligt at sige... kunne være "Den sidste mohikaner" eller "Monsters ball" .. føj, der er mange at vælge imellem

00

De Urørlige - kommer altid i godt humør efterfølgende, og da jeg har arbejdet i Paris, er det ligeledes en tur på memorylane.

00

Jeg har mange, men fantasyfilm såsom Ringenes Herre triologien og Bram Stoker's Dracula af Francis Coppula ligger højt på listen.

00

Forrest Gump er en af de smukkeste fortællinger jeg nogensinde har oplevet. Men jeg kunne virkelig også nævne mange andre film!

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste