på Amino
Spørgsmål: Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?

Ser man bort fra online virksomhederne med de helt store evaluations som Google, Facebook, Twitter osv. Så er jeg ret forelsket i den danske iværksættervirksomhed Podio, der har opbygget lidt af et drømmeteam.

00

Det nemme svar må være Facebook, men eller vil jeg sige Just Eat, da jeg tidligere ( ca. samtidig med Just Eat ) gik med ideerne til samling af madsteder. Jeg havde endnu købt et domæne til det dengang.

00

De jeg har fundet på har jeg gennemført. Får jeg eller mine medarbejdere en ide mandag morgen skal den være pågegyndt udført fredag aften. Ellers dropper jeg den - og glemmer alt om den.

00

Dinero er ret genialt. Det er en af de ideer hvor man tænker, hvorfor har det ikke eksisteret altid. Det er must med et regnskabprogram for iværksættere og mindre virksomheder som er til at forstå.

00

Steam - jeg havde en idé meget lig Steam tilbage omkring år 2000, hvis hovedkerne dog var en Game Engine med en Steam-agtig overbygning (hvilket får mig til at tænke på Unity+Steam)

00

Alibaba.com - Det er et genialt forretningskoncept, der har hjulpet mange små leverandører med at blive repræsenteret internationalt. Hermed er der blevet skabt en masse entreprenører.

00

Vi kan vel ikke komme uden om at internet, mac og online kommunikation er de helt store spillere lige nu. Men omvendt, jeg ville dø af "ilt mangel", mangel på kreativitet og passion.

00

Tænk hvis man havde fundet på at ændre produktion af trælegetøj til plastproduktion med efterfølgende verdensomfattende salg - og behov LEg GOdt kære børn :-)

00

Det er ikke så meget hvilken idé jeg gerne ville have fundet på, det er nok mere hvilke af mine idéer jeg ville ønske jeg havde haft mulighed for at gennemføre ;)

00

At producere nettrusser til hospitaler & have patent på det er en ide der jeg gerne ville have fundet på da det er et umætteligt marked & som er mulig at udvikle videre.

00

Den der lille dippedut som ældre mennesker kan montere på en stok eller krykkestok, der gør at den kan hænge på et bord eller skranke, så den ikke vælter.

00

Der er mange! Men det må så absolut være, at have opfundet Beauvais tomat ketchup. Man er genial, når man kan skabe et imperium ved at mose en tomat og sælge den!

00

Det ville være superfedt at være med til at udvikle seje apps som hjælper mange mennesker. Eksempelvis Duolingo eller andre apps som gør læring sjovt og nemmere.

00

jeg ville gerne have opfundet Fleggaard, Deluxlife.dk da jeg mener det er to meget velfungerende forretninger især Deluxlife.dk da den har udviklet sig så hurtigt som den har.

00

De aflange isterninge-poser til vandflasker, det selv-rensende sugerør til u-landende eller den smarte rulle til postkasserne så der ikke kan puttes fyrværkeri derned :)

00

Jeg er overbevist om, at man ikke finder på en idé før man har et behov. Derfor tror jeg på at den som har behovet og modet til at gøre noget ved det, vinder.

00

Invisibobble.com Hårelastikken, der ikke ødelægger håret. Sophie Trelles-Tvede fik en blændende god idé og sælger nu hårelastikker i 40 lande!

00

Jeg er stor tilhænger af Elon Musk og hans visioner med mange af hans produkter. Derudover er jeg også stor Legoentusiast og er glad for at denne er en dansk opfindelse.

00

Tupperware - den mand der fik kvinder til at sælge absurd dyre ting til deres veninder, mens de har det sjovt i et såkaldt "tupperware party), fortjener en medalje.

00

Den ultimative forretningsmodel må være den der fordeler verdens goder, så alle har hvad de har brug for ... og lidt til... det burde ikke være noget problem.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste