på Amino
Spørgsmål: Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?

Fortsat med at yde knaldgod service og være den bedste i Danmark på mit felt. Det rygtes hurtigt derude, og så kommer kunderne af sig selv.

00

Været i Kina og skifte hovedfabrik, det tog et halvt år, og ellers at jeg ikke fokuserer udelukkende på omsætning, men mere bundlinje.

00

købt nye dyre høns og trænet min hund efter ræven...... fået en god norsk mand der giver stabilitet... og godt humør....

00

Været med på nogle produktioner for Google i Californien. Det har hooket mig på et netværk jeg ellers kun kunne have drømt om.

00

Det bedste jeg har gjort er at starte virksomheden. Det krævede stort mod og har ikke fortrudt et sekund, selvom det ikke blev den store succes.

00

Videreudviklet vores forretningsområde og gjort os markant skarpere, så vi nemmere kan trænge igennem til nye kunder og nye markeder.

00

Jeg er i gang med en HG... tæller det? 12 på D niveau i Salg og Service, pt er jeg i gang med C niveau og jeg bliver vel egentlig klogere.

00

Den seneste? Det må være at sælge gennem saxis. Vedligeholdelsen skulle overtage, så jeg kunne komme videre med et nyt projekt.

00

Skiftet til Billy's Billing som mit økonomiprogram. Det er online, nemt at komme i gang med og giver mig overblik. En ægte hjælper.

00

Holdt den kørende på trods af RØDE TAL på bundlinien og til stor glæde for de tilbageværende meget tilfredse kunder.

00

Det strategiske tankesæt omkring indkøb, salg - og især distrubutionsformen - og ikke mindst fokus på kunderne - kundeservice

00

Meldt mig ind i et virksomhedsnetværk, det rykker personlige grænser og håber også det vil rykke virksomheden positivt fremad

00

At stifte den på baggrund af mine ideer, min gut-feeling og at have været fuldstændig ærlig hele vejen igennem forløbet.

00

Oprettet partnerskab med over 20 caféer i Danmark. Og turde tage skridtet til at udvikle smart:one som leverandør og gå udenlands.

00

Det samme som jeg tidligere har gjort: holdt fanen højt og holdt konceptet om høj kvalitet i hævd, også når det kostede.

00

tjent så forbandet mange penge til dem, i et snævert markedsområde, hvor jeg er suverænt landets bedste indenfor mit felt...

00

jeg er ikke startet op endnu, men det bedste må vel være at beslutningen om at starte igen er taget og tingene begynder at tage fart.

00

Købt en masse bøger om salg og salgs træning. Rolf Høegh er min ven, Frank Bettger min mentor og Tim Ferris er mit mål

00

At spidsformulere hvad jeg elsker at gøre og være og lære - det er nemlig det eneste jeg skal være opmærksom på

00

skabt en eksklusiv forretnings aftale til min leverandør af eksklusivt læder til smykker. Der sikrer en pris uden mellem led :-)

00

Forrige ... 6 7 8 9 10  ... Næste