Spar 500 DKK i oprettelse og få oveni 100 gratis pakkelabels

Pakkelabels.dk er et moderne, webbaseret, let og hurtigt udskrivningssystem til dine pakkelabels. Du kan bruge dine Post Danmark og GLS fragtaftaler med Pakkelabels.dk og drage nytte af alle vores services på Pakkelabels.dk.


NEMT OG OVERSKUELIGT

Brugergrænsefladen på Pakkelabels.dk er gjort simpel og let, hvilket sikrer at du hurtig og effektiv kan klargøre dine pakkelabels til dine forsendelser. I App'en får du et overskueligt overblik over alle dine sendte pakker, som du let kan fremsøge og spore.

 

FLERE SPEDITØRER

Med Pakkelabels.dk kan du samle alle dine fragtaftaler under ét tag. Vi understøtter i øjeblikket Post Danmark og GLS, men vi udvider løbende med flere speditører.

 

BILLIGE UDLANDSFORSENDELSER

Sender du en gang i mellem pakker til udlandet eller overvejer du at udvide din forretning/webshop til udlandet? Som bruger på Pakkelabels.dk får du adgang til Pakkelabels.dks attraktive fragtaftaler, hvor du kan sende billige pakker til det meste af Europa, Canada og USA. Det er en nem måde at komme i gang og prøve nye markeder af.

 

GRATIS INTEGRATIONER

Vi tilbyder gratis plug'n play integrationer til en række kendte e-handelsplatforme og regnskabsprogrammer. Med en integrationsløsning slipper for dobbeltindtastninger, sparer tid og undgår manuelle tastefejl, når du skal klargøre dine forsendelser.

 

HURTIG SUPPORT

Skulle du få brug for support, så er hjælpen nær. Vi tilbyder gratis chat, e-mail og telefonsupport til alle vores brugere på Pakkelabels.dk.

 

HVAD KOSTER PAKKELABELS.DK?

Du betaler ingen månedlig abonnement. En bruger hos os er gratis og du betaler kun for de pakkelabels, som du køber.

Køber du fragt igennem Pakkelabels.dk, så betaler du priserne som du finder på vores hjemmesiden under www.pakkelabels.dk/fragtpriser.

 

Benytter du Pakkelabels.dk med egen fragtaftale, så koster det normalt et opstartsbeløb på 500 DKK pr. speditør, som vi skal sætte op, og herefter 0,48 kr. pr. pakkelabels, som generes i gennem vores system. Læs mere her:www.pakkelabels.dk/aftalekunder.

 

AMINO PLUS FORDELE

Som Amino Plus Fordele tilbyder vi gratis opsætning af egne fragtaftaler, samt tilbyder vi de første 100 pakkelabels, som oprettes med egne fragtaftaler, gratis.

 

Opret din GRATIS konto allerede i dag!Få adgang til dette tilbud - Bliv Amino Plus medlem