Den perfekte løsning på at arbejde og socialisere erhvervsguld guld i Kopenhagen Gammel Kongevej! - Kontorplads udlejes i København V

Til Leje > Kontorplads > København V

Oprettet: 4. oktober 2018 02:59 - Sidst rettet: 4. oktober 2018 02:59 -  Vist 474 gange

85%
Der er ikke nok Kontorpladser i København V til at vise en gennemsnitlig leje Kvadratmeterprisen er 85% lavere end andre Kontorpladser i København V
Lokation Fakta

Økonomi

Leje pr måned i alt550 DKK
Leje pr. år pr. m2132 DKK

Størrelse

Kvadratmeter i alt50 m²

Faciliteter

PrinterJa
Trådløst internetJa
ReceptionsserviceJa
MøbleretJa

Øvrigt

Ledigt fra04-10-2018
Ledigt til04-10-2030
Liggetid548 dage
Relaterede annoncer   Prishistorik
Dato Pris
4. oktober 2018 02:59 550 kr.
Beskrivelse
Regus giver dig mulighed for at udvide dit professionelle netværk samtidig med at du reducerer dine omkostninger og øger din produktivitet. Business World-medlemskabet giver dig adgang til alle vores fælles kontorarealer over hele verden med beliggenhed på de bedste adresser, og giver dig ligeledes mulighed for at arbejde fleksibelt i løbet af dagtimerne.

En ALT INKLUSIV-plads inkluderer:

Postomdeling, adgang til administrativ support, køkken, el, vand og varme, rengøring, Business Lounge, adgang til printer, scanner og kopimaskine, receptionist, kontormøbler, adgang til mødelokaler, business grade internet og WiFi.Vi har mere end 10 centre i Danmark, med kontorer fra 5 m2 til 1000 m2 eller mere. Kontorer i alle størrelser, til alle budgetter.

Regus er verdens største udbyder af fleksible kontorpladser, der opfylder store såvel som små virksomheders behov. Vi betjener i øjeblikket mere end 1 million kunder hver dag og leverer praktiske, højkvalitets, fuldt servicerede rum til folk for at arbejde i, enten i nogle få minutter eller et par år.

Forhør dig nu!!!

Vilkår og betingelser:

Et samlet areal på 50 m2 inkluderer en delt arbejdsplads i en centralt beliggende Business Lounge med møbler af høj kvalitet og fællesfaciliteter såsom køkken og reception. Priserne er vejledende og afhænger af kontorpladsernes tilgængelighed.

Mere information:

https://www.regus.dk/membership?utm_source=Amino&utm_medium=portal
Hvis du er logget ind kan du tilføje denne annonce til din favoritliste!
Lokation Beliggenhed
Gammel Kongevej 1, Copenhagen, 1610, 1610 København V

  Unspecified Google coordinates
Klik på +/- for at zoome ind og ud på kortet. Træk og slip med musen eller klik på pilene for at navigere rundt.
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere