Toldmyndighederne til leje for 5 eller 6 personer i Kopenhagen Raahuspladsen. - Kontorlokale udlejes i København V

Til Leje > Kontor > København V

Oprettet: 4. oktober 2018 07:31 - Sidst rettet: 4. oktober 2018 07:31 -  Vist 978 gange

38%
Der er ikke nok Kontorlokaler i København V til at vise en gennemsnitlig leje Kvadratmeterprisen er 38% højere end andre Kontorlokaler i København V
Lokation Fakta

Økonomi

Leje pr måned i alt12.080 DKK
Leje pr. år pr. m21.421 DKK

Størrelse

Kvadratmeter i alt102 m²

Øvrigt

Ledigt fra04-10-2018
Ledigt til04-10-2030
Liggetid472 dage
Intent billede til annoncen
Relaterede annoncer   Prishistorik
Dato Pris
4. oktober 2018 07:31 12.080 kr.
Beskrivelse
SUCCES KALDER PÅ DIG! Mere end 1 million virksomheder arbejder allerede hos os!

Regus tilbyder et privat kontor til dig og dine medarbejdere, der er fuldt møbleret og udstyret med den nyeste teknologi til overkommelige priser!

Du får et privat kontor til 5 eller 6 personer med beliggenhed i byens centrale forretningsdistrikt. Nyd fordelene ved at have et privat kontor med minimale omkostninger. Du har sikker adgang til en højhastighedsforbindelse til internettet, administrativ support og kontormøbler. Alt er klart lige så snart du har brug for det!

En ALT INKLUSIV-plads inkluderer:

Postomdeling, adgang til administrativ support, køkken, el, vand og varme, rengøring, Business Lounge, adgang til printer, scanner og kopimaskine, receptionist, kontormøbler, adgang til mødelokaler, business grade internet og WiFi.Vi har mere end 10 centre i Danmark, med kontorer fra 5 m2 til 1000 m2 eller mere. Kontorer i alle størrelser, til alle budgetter.

Regus er verdens største udbyder af fleksible kontorpladser, der opfylder store såvel som små virksomheders behov. Vi betjener i øjeblikket mere end 1 million kunder dagligt og leverer praktiske, fuldt servicerede kontorpladser af høj kvalitet, uanset om du har behov for det i et par minutter eller et par år.

Forhør dig nu!!!

Vilkår og betingelser:

Et samlet areal på 120 m2 inkluderer en delt arbejdsplads i en centralt beliggende Business Lounge med møbler af høj kvalitet og fællesfaciliteter såsom køkken og reception. Priserne er vejledende og afhænger af kontorpladsernes tilgængelighed.

Mere information: http://www.regus.dk/workspace/denmark/cDKopenhagen/cDKopenhagen-raadhuspladsen?utm_source=Amino&utm_medium=Portal
Hvis du er logget ind kan du tilføje denne annonce til din favoritliste!
Lokation Beliggenhed
Business Centre Raadhuspladsen, Raadhuspladsen 16, Copenhagen, 1550, 1550 København V

  Unspecified Google coordinates
Klik på +/- for at zoome ind og ud på kortet. Træk og slip med musen eller klik på pilene for at navigere rundt.