Unikke erhvervslokaler udlejes i København S - Istandsatte og charmerende erhvervslokaler til kontor - Kontorlokale udlejes i København S

Til Leje > Kontor > København S

Oprettet: 21. januar 2021 10:30 - Sidst rettet: 30. marts 2021 11:07 -  Vist 615 gange

49%
Der er ikke nok Kontorlokaler i København S til at vise en gennemsnitlig leje Kvadratmeterprisen er 49% højere end andre Kontorlokaler i København S
Lokation Fakta

Økonomi

Leje pr måned i alt9.000 DKK
Leje pr. år pr. m21.636 DKK
Driftsudgifter pr måned1.200 DKK
Depositum27.000 DKK
MomspligtigtNej

Størrelse

Kvadratmeter i alt66 m²
Etager1
Byggeår1890
Senest renoveret2020

Faciliteter

EDB-kablingNej
Køkken/thekøkkenJa
Antal toiletter1
AlarmNej

Øvrigt

Ledigt fra30-03-2021
Liggetid111 dage
Relaterede annoncer   Prishistorik
Dato Pris
21. januar 2021 10:30 10.000 kr.
30. marts 2021 11:01 9.000 kr.
Beskrivelse

Butikslokale udlejes i København S - Butikslokaler udlejes i København S - Istandsatte og charmerende butikslokaler på Amager 

 

Lokalerne er beliggende i ældre ejendom fra 1900 med kakler på butiksfacaden. Lejemålet er fordelt på nedenstående lokaler: 

 - Butikslokale, 27 m2 

 - Baglokale med tekøkken og WC, 15 m2 

 - Kælder, 33 m2  

 

Lejemålet er nyrenoveret i 2017 med nyt facadeparti mod Kastrupvej og nye vinduer mod gården. Der er bagtrappe til gården. Alle indvendige overflader samt el og VVS installationer er samtidigt istandsat.  

I Lokalerne er der opsat energirigtig baggrundsbelysning bestående af LED-armaturer samt vandbesparendearmaturer m.m. Materialevalg og løsninger er udført for at sikre funktion samt minimale driftsomkostninger.  

  

Nærmere beskrivelse af lejemålet inkl. indretning.  

 

Butikken har et bruttoetageareal på ca. 49 m2 med en tilhørende kælder på 33 m2. Butikken er inddelt i 4 rum (Butikslokale, baglokale, gang og toilet), kælderen er ét stort lokale. Facaden er af ældre dato med hvide og rød/brune kakler på murstensfacaden. Glaspartiet inkl. hoveddøren er nyt med personsikkerhedsglas og lås. Dørhåndtag af typen Arne Jacobsen i messing med tilhørende systemcylinder. På facaden over indgangspartiet er der plads til skiltning, dette skal dog godkendes af udlejer og ejerforeningen samt eventuel godkendelse fra kommunen.  

 

Butikslokalet vender ud i mod Kastrupvej. Lokalet er rektangulært med lofthøjde af ca. 2,7 m. Vægge og lofter er hvidmalede med filt. Vægstykket på begge sider af vinduespartiet er råt murværk med nye mørtelfuger.  

 

Baglokalet er indrettet med kvalitetskøkkenskabe af ældre dato med ny bordplade og én radiator. Der er plads til et mindre køleskab under bordpladen. Baglokale og gang har begge hvidmalede vægge og lofter med filt samt nye vinduer. I gangen foran vinduet er der placeret en ældre skolevask på en ny betonbordplade med dertilhørende køkkenarmatur, El-hovedtavlen placeret på væggen i gangen. Fra gangen er der adgang til bagtrappen via nyetableret branddør med systemcylinder.  

 

Toilettet er indrettet med nyt væghængt toilet, ælde vask med nye servantehaner (koldt og varmt). Vægge og lofter er hvidmalede med filt og gulvet er et ældre terrazzogulv.  

 

 

Generelt er der nye elinstallationer i hele lejemålet og i butikslokalet er der placeret 2 stk. antenneudtag. Facaden er der trukket strøm til så både vinduesparti og facadefronten kan få særskilt belysning der styres fra baglokalet. Eltavlen forsyner både lejemålet med strøm samt baghuset som ikke er en del af lejemålet. Der er opsat bimålere for at adskille forbruget. Yderligere er der bimålere på samtlige tappesteder i lejemålet samt radiator. Der er ligeledes udført baggrundsbelysning i hele lejemålet med 60x60 LED paneler der er nedstroppet fra loftet.   

 

Alt træværk, døre m.fl. er malede i hvid RAL9010.    

 

Kælderen er ca. 33 m2 og med en lofthøjde på omkring 1,80 m. Overfladerne er ikke nyistandsatte, men elinstallationerne samt belysningen er af nyere dato. Gulvet er belagt med klinker og væggene er pudsede. Grundet opstigende grundfugt i væggene løsriver pudsen sig til tider fra væggene, dette er forventeligt i en ældre ejendom som denne. Ejerforeningens formand har oplyst at der ham bekendt ikke været problemer med oversvømmelser af kælderen. Kælderen er forsynet med ventilationshuller for passiv ventilation. 

Hvis du er logget ind kan du tilføje denne annonce til din favoritliste!
Lokation Beliggenhed
Kastrupvej 69, st. th. A, 2300 København S

  Unspecified Google coordinates
Klik på +/- for at zoome ind og ud på kortet. Træk og slip med musen eller klik på pilene for at navigere rundt.
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere