Investor søges til forskning og produktudvikling indenfor Low Energy Nuclear Reactions

Oprettet: 17. august 2015 09:45 - Sidst rettet: 27. august 2015 09:15 - Vist 500 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Jeg er i følgende branche(r):

  • Energi & Cleantech

Status

Er i idefasen

Jeg skal bruge

1.000.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Et gennembrud indenfor LENR teknologi synes at være nært forestående. Danmark bør ikke være bagud på det felt.
Flere opfindere gennem historien har opfundet elektromagnetiske eller elektromekaniske enheder som efter nærmere undersøgelse ser ud til at være beslægtet med de seneste eksempler på lav-energi reaktorer. Vi mener derfor at emnet bør undersøges til bunds og en serie tests/forsøg bør udføres.
Der er tale om et tværfagligt emne, hvor atom/teoretisk fysik, kemi, materialelære, elektronik og mekanik skal kombineres for at få et resultat.
Der kan tages udgangspunkt i en eller flere opfinderes konstruktioner, hvor især dem der er baseret på vand som reaktionsmedie er interessante.
Der vil evt. være mulighed for samarbejde med en udenlandsk gruppe, som allerede har udviklet en række prototyper på produkter til brug i huse og kraft-varmeværker.
Med et godt team af dedikerede folk og en god arbejdsindsats vil man kunne udvikle en eller flere typer LENR reaktorer og samtidigt komme nærmere teorien bag funktionsmåden.
Salgspotentialet er selvsagt enormt da alle kan have gavn af en billigere energikilde som desuden er miljørigtig. Man må forvente en vis modstand fra oliebranchen.

Link til svenske ELFORSKs målerapport på en italiensk reaktor (med 3-4 gange energi output) : http://www.elforsk.se/LENR-Matrapport-publicerad/
Bill gates interesseret: http://www.e-catworld.com/2014/11/14/bill-gates-addressed-at-enea-by-lenr-research-coordinator-what-does-he-know-about-lenr/
Research på Göteborgs universitet: http://cmb.gu.se/english/about_us/staff?languageId=100001&userId=xholml&userName=Leif+Holmlid#tabContentAnchor1
Eksempel på udenlandsk teams arbejde: https://www.youtube.com/user/THEWATERENERGY1


Her er lidt om mig/os:

Vi er en lille elektronikvirksomhed som normalt ikke beskæftiger sig med energiteknik. Imidlertid er dette for vigtig en teknologi til at blive ignoreret, hvorfor der gennem de seneste 2 år er foretaget research og mindre eksperimenter med teknologien. Vi har imidlertid ikke kapital til at gøre en tilstrækkelig indsats.