Investor/kapital søges til innovativt koncept med omsætning - klar til at skalere!

Oprettet: 4. december 2018 15:18 - Sidst rettet: 4. december 2018 15:18 - Vist 337 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Jeg er i følgende branche(r):

  • Handel
  • IT, Teknologi, WWW
  • Servicevirksomhed
  • Transport & Logistik

Status

Har omsætning

Jeg skal bruge

150.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Vi er en start-up virksomhed med base i Aalborg.
Vores koncept er meget enkelt - drikkevarer leveret til døren på 15-60 minutter.

Pt. opererer og leverer vi i Aalborg og omegn, som de eneste der kan tilbyde levering på så kort tid.

Vi har en omsætning som har været stigende fra dag 1 (18. August).
Samtidig har vi en klar ambitionen om at blive førende og foretrukne indenfor vores område!

Der er tale om et yderst engageret team der pt. tager sig af den daglige drift, markedsføring og alt der hører med til at være iværksætter.

Virksomheden er opbygget omkring et innovativt koncept og er startet af mig - en solo-iværksætter (på fuldtid), der med sit rette netværk har anskaffet sig og opbygget et team af freelancere, der brænder ligeså meget for projektet som ejeren selv.
Der er en klar konkurrence på markedet, hvor vi konkurrerer med vinhandler, dagligvarerbutikker og online webshops, som sælger samme eller lign. produkter.
Vi har nogle nøgleord som: BEKVEMMELIGHED & TILGÆNGELIGHED!
Derfor ser vi en klar fordel i at kunne tilbyde en garanteret leveringstid helt ned til 15 minutter og samtidig tilbyde at drikkevarerne er kolde ved levering.


Vi har en klar overbevisning om at vores koncept har stort potentiale til udvikling og skalering, hvorfor vi søger et skub i den rette retning i form af kapital og kloge hoveder.

Pengene skal bruges på udvidelse og udvikling af konceptet bl.a. en fordelsklub til at sikre et bedre cash-flow, nye leveringsområder, markedsføring samt udvidelse af produktsortiment.

Vi forventer at der, som minimum, kan tilbagebetales inden for 4 år fra primo 2019.


Vækker dette interesse, spørgsmål eller andet er du velkommen til at tage kontakt :-)


Her er lidt om mig/os:

Pengene skal bruges til udvikling og udvidelse af konceptet, før det er for sent.

Vi har at gøre med et innovativt koncept, der med rette behandling og kapital, kan blive en af danmarks førende og foretrukne indenfor virksomhedens branche.

Vi leverer, som nogle af de eneste i Danmark, drikkevarer til døren på 15-60 minutter (pt. gns. leveringstid er på under 17 minutter) og vi leverer frem til 02.00 torsdag til lørdag nat.

Den daglige/natlige drift står jeg som ejer for. Dertil er jeg uddannet indenfor markedsføring, hvor jeg til dagligt sparer med en freelancer der brænder for projektet på samme vis som jeg.

Vi har derudover et mindre samarbejde med et lokalt reklame-bureau til både sparring og rapportering af SEO og samtidig har vi 2 praktikanter på kontoret fra januar til marts/april 2019.

Vi forventer at 2019 bliver et godt år, hvorfor vi rigtig gerne vil have en investor ombord, der kan give et hårdt skub i den rette retning - med kapital såvel som erfaring og netværk.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere