Investering i fast ejendom - 7% rente tilbydes

Oprettet: 1. oktober 2019 15:21 - Sidst rettet: 1. oktober 2019 18:56 - Vist 219 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Låne penge

Jeg er i følgende branche(r):

  • Bygge og anlæg

Status

Har omsætning

Jeg skal bruge

6.000.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Vi er et lille firma, der har specialiseret sig i at ombygge erhvervsejendomme til boliger. Vi søger en eller flere investorer til vores næste projekt beliggende i Humlebæk, Nordsjælland. Her er tale om en sund erhvervsejendom, der vil blive ombygget til tre nye boliger. I den forbindelse har vi behov for en mellemfinansiering.

Vi arbejder løbende med lignende projekter, hvorfor vi er på udkig efter en eller flere investorer, som der er mulighed for at opbygge et længervarende forhold til.

Vores firma, Jysk Development, har eksisteret siden 2015 og vi har siden da gennemført syv succesfulde projekter. I hvert projekt har vi gjort meget ud af at minimere de risici, der kan være forbundet med ejendomsudvikling. Dette har bevirket, at vi aldrig har tabt penge til vores investorer, hvilket vi gerne fremviser en track record på. Idet vi hidtil kun har beskæftiget os med at konvertere og ombygge erhverv til bolig, besidder vi stærke kompetencer og know-how indenfor dette segment. Vi føler os derfor sikre på, at kunne tilbyde vores investorer et berigende samarbejde.

I forbindelse med investeringen gives der fuld sikkerhed i ejendommen der ombygges, dvs 1. prioritet.

Vi ser frem til at høre fra dig/jer, og vil med glæde fortælle mere omkring vores virksomhed og forretningsmodel.


Her er lidt om mig/os:

Vi er på udkig efter en "sleeping partner", hvor vi i vores samarbejde udfører alt arbejdet, mens vores investorer udelukkende investerer. Såfremt vi samarbejder med en investor, der selv har know how og ønsker at bidrage med denne, kan vi også finde en arbejdsfordeling på det.

Jysk Development er et ejendomsudviklingsfirma med speciale i udvikling af bolig- og erhvervsejendomme. Vores primære fokus er at udvikle allerede eksisterende ejendomme. Dette indbefatter bl.a. konvertering af kontorejendomme til boliger og udvikling af nye boliger i uudnyttede tagetager.

Vores virksomheds stærkeste kompetencer består i at styre et ejendomsprojekt fra start til slut og således være tovholder for alle de involverede parter. Vores innovative tankegang gør os i stand til at se muligheder, hvor andre ser hindringer. Derudover har vi solide kompetencer indenfor projektstyring og myndighedsbehandling, samt evnen til at samle trådene i projektet og forhandle med de parter, der er nødvendige, for at projektet bliver en succes.

Gennem vores samarbejde med specialister indenfor de relevante fagområder sikrer vi et slutresultat af høj kvalitet. Overblikket og projektstyringen er altid samlet hos Jysk Development i hele projektforløbet.

Se også disse relaterede annoncer

Overskrift Branche(r) Status Type Beløb
Tjen penge!!!
  • Bygge og anlæg
  • Handel
Har omsætning Lån / Investering 2.000.000