Kapital søges til accelerering af Augmented Reality platform / app

Oprettet: 7. august 2019 17:50 - Sidst rettet: 7. august 2019 17:50 - Vist 152 gange

Jeg vil gerne:

Have en investor

Låne penge

Jeg er i følgende branche(r):

  • IT, Teknologi, WWW

Status

Har omsætning

Jeg skal bruge

3.000.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

4 år gammel tech virksomhed inden for Virtual Reality / Augmented Reality, søger penge til at accelerere skalerbar platform / app, der revolutionere måden at bruge Augmented Reality på.

Produktet henvender sig både til b2c og b2b kunder, hvor forretningsmodellen er gratis brugere, og primær indtjening via b2b kunderne.

På nuværende tidspunkt er alle udgifter til platformen / app’en dækket af virksomheden (os selv) der også levere unikke software løsninger til større virksomheder. Vi søger penge til at penetrere markedet og hurtigt få en konkurrencemæssig fordel i at være first movers. Det betyder konkret, at vi har behov for kapital til ekstra markedsføring, hurtigere videreudvikling, sælgere, juridiske omkostninger, samt enkelte softwarelicenser der kan holde omkostningerne til servere osv. nede.

Vores platform gør det muligt for alle at udnytte teknologien bag Augmented Reality i stedet for at skulle lave separate apps fra bunden hver gang. Det sker ved hjælp af en masse avancerede processer, alt sammen cloudbaseret, så man undgår tunge applikationer.

Vi uddyber gerne yderligere over en kop kaffe eller via telefon.


Her er lidt om mig/os:

Vi startede forretningen i 2015 som en klassisk start-up i kælderen med få midler. Siden da er tingene gået stærkt, og i dag sidder vi 9 mand på fuldtid med 130 kvm kontor beliggende centralt i København.

Vi er to partnere med meget forskellige baggrunde, hvilket har vist sig at resultere i et stærkt samarbejde. Begge er uddannet inden for markedsføring og økonomi, men ellers har vi vores uddannelser og styrker i to forskellige lejre.

Vi har aldrig haft en investor eller gæld før, og ejer 100% af selskabet i dag. Vi har både forretningsplaner, præsentationer (pitch-deck) samt veldokumenteret omsætning generet af nogle af landet største virksomheder.

Hvis du ønsker et CV, udtalelser fra kunder, tidligere arbejdsgiver mm. sig gerne til, ellers er vi altid klar på at få besøg.

Se også disse relaterede annoncer

Overskrift Branche(r) Status Type Beløb
Kapital søges til opføring af luksusvilla
  • Bygge og anlæg
  • IT, Teknologi, WWW
Har omsætning Investering 3.500.000
Kapital til stor vækst.
  • IT, Teknologi, WWW
Har omsætning Lån / Investering 1.000.000
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere