Entreprenør har brug for dette ultimative håndværktøj som udføre arbejdet hurtigere og nemmere plus man holder længere i branchen.

Oprettet: 22. marts 2020 06:38 - Sidst rettet: 22. marts 2020 06:38 - Vist 38 gange

Send besked

Jeg vil gerne:

Have en investor

Låne penge

Jeg er i følgende branche(r):

  • Bygge og anlæg

Status

Er i idefasen

Jeg skal bruge

200.000 kr.


Jeg skal bruge penge til:

Jeg har udviklet / opfundet et håndredskab som gør det nemmere og hurtigere ved at komme igennem visse opgaver i min branche som entreprenør + det er slut med at ligge på alle fire og få ondt i både knæ og ryg. Derfor mener jeg min prototype skal sættes i produktion, så andre kan få gavn af dette ultimative stykke værktøj. Så jeg søger kapital og investor til patent, udvikling, markedsføring og hvad der nu høre med til at få det ud på arbejdsmarkedet i Danmark og måske i flere andre lande.


Her er lidt om mig/os:

Jeg bidrager med et mere arbejders venligt stykke værktøj som gør at mand kan holde længer på arbejdsmarkedet i entreprenørbranchen / byg og anlæg og såvel også til privatpersoner, så man ikke skal få ondt i hele kroppen fordi man har ligget på alle fire for at rette lunker op i en belægning eller ved at tage sten op af andre over sager med en lægt hammer eller et koben hele dage. Jeg har været i faget snart 20 år ansat som special arbejder som inden bære lidt af hvert fra asfalt arbejder til, brolaægger, anlægsgartner maskinførere lidt af det hele i entreprenørbranchen. Nu arbejder jeg som fibergraver i Petri og Haugsted som for nogen måneder siden startede og samarbejdede med TDC der skulle gøre det muligt for alle i hele Danmark at få fiber internet. Det alle brancherne har tilfældes er uanset om du graver fiber, vand, gas, el, kloak, så kommer du ud for at en belægning skal tages op enten i vej, indkørsler ,fortorvet eller i folk haver med stenterrasse. Du ødelægger for meget af stenflisebelægningen med en gravemaskine når man kun skal have tre række SF sten eller hvad det nu ville være for en belægning der skulle tages op. Som man har gjort i mange år så er det ned på alle fire og få stenene op med de redskaber man nu har. Med min ultimative stenbelægningsoptager kan du nu tage sten på uden at skulle ligge på knæ og få ondt i en ubehagelig stilling. Nu kan du stå op i en behagelig stilling, hvor du får det hele til at se legende let ud. Min opfindelse kan tage fra 40 mm op til 100 mm sten så nemt som ingen ting. Den har flere funktioner der gør alting meget nemmere hvad angår at tage flere forskellige slags stentyper op. Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvilken virksomhedsform projektet skal køre i. Men jeg havde da tænkt på at få en licens aftale med en der kan se potentiale i min opfindelse eller måske andre muligheder med lidt mere deltagelse og indflydelse til projektet. Tilbagebetalingen ville ske når produktet begynder at sælge sig selv eller efter aftale med kapitalgiverne/investor. Når min prototype er blevet til færdigt produkt og klar til salg så ville det kunne sælges i alle håndværktøjs butikker og byggemarkeder i hele danmark og måske i udlandet. Vælger du at investere i min ide vil alle pengene udelukkende går til produktion og udvikling af mit håndredskab (stenbelægnings optager) skulle dette blive til virkelighed behøver jeg ikke hele beløbet på en gang dette kan bare ske som processen går frem af. På forhånd tak. Med venlig hilsen Martin.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere