på Amino
MLM træning:markedsføring af network marketing på internet

Senest Aktive Medlemmer

mlm i internet verden

Hej alle ude network marketing land.

Jeg ved at du arbejder med mlm/ network marketing og når du gør det ved jeg også at der er 2 ting som du brandene ønsker dig hele tiden. Det er:

1. flere mennesker at vise din forretning og produkter til. Jeg vil sige at de fleste lider af det jeg kalder emne fattigdom.

2. flere her og nu penge medens at du bygger deres forretning. Statestikken siger at 97% af alle networker bruger flere penge på deres forretning ind de tjener. Det er ikke bare dit eller mit firma men et generalt problem for hele mlm industrien.

Jeg har fundet en rigtig super løsning på nettop de 2 problemmer. Hvordan du får flere emner end du kan nå at ringe til og hvordan du tjener penge her og nu ( også på de mennesker som ikke vil have noget med din forretning at gøre). Ja du har gættet rigtigt menlig ved brug af internettet.

Men først en lille historie om mig selv.

Jeg har arbejdet med mlm i nogle år nu. Jeg gjorde det samme som alle andre , nemlig det som vi fik fortalt af vores opline. Gå hjem og fortæl om forretningen og vores produkter til alle du kender familie venner skraldemand postbud alle fra dit tidligere liv fra skolen osv osv ja alle som bare trak vejret skulle spørges.

Problemmet med vores varme marked som det heder er at det løber tørt på et tidspunkt. Og hvis du ikke har fået succes med forretningen på det tidspunkt hvad gør du så?

Ja du må gå til det kolde marked. Super marked , byture , cafeer, bussen forsøge at komme i kontakt med dem og spørge om de ville være interreseret i at se på en spændene forretning :-) Har du prøvet det? Selvfølgelig har du det, du vil jo have succes ik.

Jeg er helt vild med MLM er hvad det kan gøre for ens livsstil, men jeg kan ikke se mig selv de næste 20 år gå rundt og jage after fremmede mennesker for få dem ind i min forretning.

Jeg tænkte til mig selv at internettet måtte være løsningen. Problemmet var bare at jeg ikke viste hvordan amn skulle bruge det.

Vi får alle en duplikerbar hjemme side fra firmaet ( måske med et lille gebyr) hvor vi kan sætte vores billede og måske vores historie. Så den skal bare op på nettet tænkte jeg og lavede en google reklame som kørte trafik ind på min hjemme side. 3 måneder sennere kom resultattet ind 0,0 reps og ingen produkter solgt og 2000 kr i omkostninger + tlf. opkald til en. Tja det var ikke måden at gøre det på :-)

Men jeg ved at der er folk som tjener formuer via nettet. Jeg begyndte at lede efter dem købe deres bøger , kurser siminarer osv. Jeg har brugt tusinde kr på information om hvordan man markedsfører sig via nettet.

Jeg begyndte at få nogle emner ind og tjente 200-300kr ikke det store, men det var dog blevet bedre. Det var først da jeg partnede op med min nuværende Mentor som proffesionelt kunne vise mig vejen at jeg fik profit ud af det. DET ER DET SOM JEG GERNE VIL VISE DIG.

Tænk engang på de 4 største hjemmesider i verden. 1 google 2 yahoo 3 youtube 4 facebook

millioner af brugere hver dag , har du noget kørende der? og hvis ikke ville det ikke være en god ide?

Lad mig stille dig et spørgsmål. Den computer som du sider ved spytter den penge ud eller spytter den regninger ud? Min spytter penge ud, forde jeg ved hvorden man skal bruge nettet. Jeg siger det ikke for at du skal synes at jeg er god , jeg er bare en som har fuldt nogle andres gode råd. Det kan du også.

Lad mig give dig 3 ting som super internet marketer gør. Der er selvfølgelig mange andre ting men lad os nu bare komme igang.

1. Hvis du reklamerer med firmaets hjemme side, ligner du alle de andre. Så hvorfor skulle nogen arbejde med dig når de kan se at der hundrede andre med samme side? Det er hurtigt at klikke væk fra din side og finde en anden som er ligesom din.

Super marketer Brander sig selv og ikke et firma. Du er speciel og kun en af dig, så hvis vi laver en hjemme side kun med dig og brander dig som eksperten, tror du så at du skiller dig ud fra masserne. Folk skriver sig ikke op i din forretning forde at du har en flot firma hjemme side , folk skriver sig op pga. at de mener at du kan hjælpe dem til succes. Lær at Brande dig selv og du vil være unik på nettet.

2. Har du nogen sinde tænkt på at network marketing er 2 ord. Network er det varme marked familie venner osv.

Marketing er nr. 2 ord. hvor mange mlm firmaer underviser i det? ikke mange. Men marketing er nøgle ordet n år vi er på nettet. Du skal lære at markedsføre dig så effektiv at du får så massiv traffik ind på dine sider, så du får flere emner end du kan nå at tale med. Super internetmarketer er mestre i marketing. Lær det LÆR DET...

3. Når du så har skaffet en liste på tusinde af mennesker fra nettet vil du opdage at 90-97 % af de folk som du får fra nettet ikke vil have noget med din forretning at gøre. Det er de barske rialitetter. Hvad vil en traditionel networker gøre ? De vil smide de 90-97% af de folk som ikke gider deres forretning på gulvet og sige nogen vil, nogen vil ikke og hvad så, videre. Har du ikke hørt det mange gange før? Det fuldstændig tåbeligt. Det er tons af penge de bare smider ud af vinduet. Super internetmarketer har en løsning på hvordan man tjener penge på de folk som ikke skriver sig op i deres forretning. Tjene penge på mennesker som ikke vil din mlm firma , det er genialt.

Formuer bliver lavet på internettet, hvorfor ikke også af dig?

 

Hvis du vil se hvordan en sådan hjemme side ser ud prøv den her

http://amino.youdeservesuccess.net


Skrevet 12-06-2010 21:27   af   Lars Madsen