Freelance stilling: Vinentusiaster til at afholde arrangementer på fritidsbasis

Beskrivelse af stilling:

Drømmefritidsjobbet for dig som elsker rødvin, og samtidig vil tjene penge på det.
Vi søgere fritidssælgere fra hele landet, som ønsker at sælge et abonnementsbaseret produkt i vinbranchen, på fritidsbasis. Jobbet består i at afholde workshops enten hjemme eller andre steder som egner sig, og invitere alle vin interesserede som har lyst til at deltage i en aften med smagsprøver fra tidligere VINBOXE, fortællinger om vin abonnement og m.m. Din rolle som arrangør er at præsentere produktet og fortælle om de tidligere vine, som har været i boxen samt give alle deltagende et indblik i hvad det vil sige at købe vin gennem et abonnement, hvor det er udvalgt af vinkyndige, fremfor man selv har 2 min til at træffe valget i et supermarked. Du skal også præsentere vores VINGUIDE, som hver måned giver medlemmerne indblik i hvilken vin de drikker og lære dem om vin og vinland. I hvilken henseende du samler mennesker er ligemeget, andre har afholdt arrangement i den lokale forening eller samlet vin interesserede hjemme hos sig selv.
Vi sørger for, at du er klædt på til at afholde arrangementet gennem diverse materialer, samtaler m.m, hvis vi bliver enige om, at der er brug for hjælp til første arrangement, så stiller vi gerne os selv til rådighed til at komme forbi og hjælpe til. Vi har en meget høj kundetilfredshed hos medlemmerne, de er meget tilfredse med de smagsoplevelser vi byder dem på hver måned, og erfaringen er, at denne salgsform er en yderst tiltrækkende og behagelig måde for nye medlemmer at blive en del af fællesskabet på. De kan roligt smage smagen og se vinguiden i rolige omgivelser fremfor på internettet.

Hvis du har andre ideer til måden at afholde, eller du har andre ideer til hvorledes du vil gribe salget an' hører vi også gerne fra dig.

Om vores virksomhed:

Vinoli er en virksomhed med en forholdsvis kort historie, vi er starter i november 2015. Men gennem hårdt og fokuseret arbejde på kundeoplevelser og kundetilfredshed har vi i dag en abonnementsforretning, som rigtig mange danskere fra hele landet er tilfredse med at være medlemmer af. Vi har en åben firmapolitik, og alle medlemmerne kan altid ringe til os, hvis de ikke synes en vin lever op til det, som vi lovede i VINBOXEN, eller de har fundet vinen billigere end abonnementsprisen.
Vi har vores egen vinudvælger, som har 45 års erfaring med rådgivning af vin, han står hver måned for at vælge de 3 vine som medlemmerne modtager gennem boxen.
Virksomheden er i en vækst fase og vi laver nye tiltag hele tiden, vi arbejder hver dag med at forbedre kundeoplevelsen.

Dine nødvendige færdigheder:

Kendskab til vin er et krav.
Salgsfærdigheder fra nuværende job eller tidligere jobs er et plus.
Udadvendt og frisk på nye oplevelser.

Oprettet:

10-01-2017 - kl. 14.03

Udbyders navn:

Vinoli

Afregningsform:

Andet

Beskriv hvordan du vil afregne:

Vi afregner vores fritidssælgere gennem en model pr. solgt abonnement. Hver medlem som kommer gennem din hjælp modtager du 100,- for. Men vi er også åbne for at se på en anden afregningsmodel, hvis du har andre ideer.

Kategori:

Salg, Marketing & PR -  Salg

Annoncen udløber::

09-02-2017

Filer vedr. opgaven:

Ansøg om stilling

Kan du løse denne opgave? Giv dit bud nu! Tilmeld dig gratis eller log ind – Klik her

Fortæl hvorfor du skal have stillingen:

Vedhæft evt. filer

 • Vedhæft fil(er) max 10 MB pr. stk.
 • X
  X
  X
  X
  --- eller ---
  Den fil, du har valgt, allerede er fastgjort.