Freelance stilling: Forretningsmæssigt og IT-teknisk velfunderet partner til udvikling af nyt boligkoncept.

Beskrivelse af stilling:

Hvem søger vi?
Vi søger dig, der deler vores opfattelse af, at der er behov for løsninger, som adresserer køberne af ejerboliger og deres behov, og som sammen med os vil lægge sit hjerteblod i at udvikle løsninger og få dem op at stå og bredt ud på markedet.

Om vores virksomhed:

Vi har en løsning?

Du og vi er ikke på bar bund.
Vi har en klar ide, vision og mission, et netværk der støtter os, interesserede investorer, et website, en prototype der testes af brugerne og et mål om at lancere den færdige
løsning i år!
En løsning målrettet dem som etablerer sig og flytter mest rundt. Den er simpel, nem og hurtig at gå til, og kan nås fra stolen, på farten eller hvor du er. En løsning som skaber et hurtigere match mellem køber og sælger og inddrager flere aspekter end de traditionelle boligparametre som pris, størrelse og beliggenhed.

Vil du være med?

Nu mangler vi bare dig til at komme det sidste stykke vej og gøre konceptet køreklart! Dig som kan udfordre os og bidrage til opbygning af en stor og voksende køberdatabase, og som på sigt foruden din egen arbejdskraft vil investere i projektet og dermed blive medejer på linje med resten af ejerkredsen.

Dine nødvendige færdigheder:

Hvem er du?

Du skal først og fremmest være indstillet på, at projektet kræver arbejde, drive, hovedbrud, masser af energi, optimisme og en nysgerrig tilgang til verden, der rimer med vores målgruppe.
Du kan have en kommerciel eller teknisk baggrund. Har du en kommerciel profil, så drømmer vi om en partner, der har erfaring med brug af online marketingsværktøjer og etablering af en B2C kundebase på nettet.
Alternativt drømmer vi om en parter, der har været med til at udvikle løsninger til B2C-markedet, hvis erfaringer du kan bringe med ind i projektet. Har du erfaringer med PHP / MySQL, foruden JavaScript, HTML5, Bootstrap og Wordpress med plugins, vil det være en klar fordel, da løsningen i dag er udviklet med sådanne værktøjer.

Kontakt os.

Synes du det lyder spændende at blive medejer af en startup-virksomhed med store ambitioner, så kontakt os hellere i dag end i morgen. Ring til Jens Fuglsbjerg på mobiltelefon 23 20 78 87 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende et kort skriv om, hvem du er, og hvilke faglige og personlige kompetencer du mener du kan spille ind med på info@bolighub.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
Se mere på www.bolighub.dk.

Oprettet:

16-05-2017 - kl. 09.44

Udbyders navn:

Bolighub

Afregningsform:

Andet

Beskriv hvordan du vil afregne:

Medejer og partner

Kategori:

IT -  Networking Design

Annoncen udløber::

15-07-2017

Ansøg om stilling

Kan du løse denne opgave? Giv dit bud nu! Tilmeld dig gratis eller log ind – Klik her

Fortæl hvorfor du skal have stillingen:

Vedhæft evt. filer

 • Vedhæft fil(er) max 10 MB pr. stk.
 • X
  X
  X
  X
  --- eller ---
  Den fil, du har valgt, allerede er fastgjort.