Motiveret freelancer klar til alle slags opgaver

Brugerprofil

Freelancer Bjørn Henrik Kristensen
 • Baseret på 14 anmeldelser

Bjørn Henrik Kristensen

Kolding, Danmark

Se kontaktinformationer

Sammendrag

Mindstormers International / Moin Flensburg tilbyder alt hvad du kan forestille dig at have præsenteret eller beskrevet online. Mit mål er at markedsføre dig og dit firma professionelt online, om det så er i skrift eller billede.
Mit motto er "Lad mig gøre det jeg er god til, så du kan fokusere på områder i din forretning, som du er god til". Vi kan ikke være lige gode til det hele. Du er måske god til ting, som jeg ikke har kendskab til og omvendt. Lad os trække lidt i hinanden for at opnå de mål, som vi har sat for os selv og hinanden.
Ved at vælge mig som samarbejdspartner, vælger du samtidig en entusiastisk "ekstra medarbejder", som tænker på dine vegne, også udover opgavens rammer. Jeg løser ikke kun en specifik opgave, men tilbyder også andre løsninger, som kan være en fordel for dig på længere sigt - alt uden bindende forpligtelser.
Kort sagt, jeg vil gerne være din foretrukne partner når det kommer til online markedsføring, grafiske opgaver og kommunikation - uden bindende kontrakter, uden teknisk jargon. Enkelt, hurtigt og effektivt samarbejde - uden forhindringer. Dit mål bliver til min passion og jeg arbejder ihærdigt for at opnå alt det, som du sætter dig for.

Jeg arbejder med ca. 20 faste kunder månedligt og i de sidste 12 måneder har jeg haft over 70 kunder verden over indenfor grafisk design, oversættelser, tekstforfatning, Social media marketing, Fotografering, SEO, Google Adwords, Google Analytics og praktisk ALT hvad du kan forestille dig at have markedsført via søgemaskinerne og/ eller de sociale medier. Stort som småt - uanset størrelsen, så har dit projekt min interesse.
Jeg er især interesseret i at hjælpe små- til mellemstore firmaer til at opnå succes og stabil vækst.

Det er ikke i min interesse at du som kunde betaler svimlende beløb. Derfor sætter jeg meget konkurrencedygtige priser og er også til at forhandle med, hvis det er indenfor rimelighedens grænser.
Mit mål er at gøre det til tider udfordrende og forvirrende arbejde online til en sjov og forståelig oplevelse, og garanterer samtidigt for kvalitet. Mine kunder oplever generelt at de ikke kun får løst deres opgave(r), men også er bedre rustet til fremtiden efter de har arbejdet sammen med mig, eftersom jeg også underviser og rådgiver kunderne igennem hele forløbet, så de også kan og tør selv.

Jeg er frisk på at komme igang. Er du klar?

Kategori(er)

 • Salg, Marketing & PR - Google Analytics
 • Design & Multimedia - Grafisk design
 • Design & Multimedia - Fotografering
 • Oversættelse - Tysk
 • Oversættelse - Engelsk
 • Salg, Marketing & PR - Div. Salg & Marketing
 • Skrivearbejde - Blogs
 • Skrivearbejde - Webtekster
 • Salg, Marketing & PR - Google AdWords
 • Salg, Marketing & PR - Social media marketing

Yderligere information  

Kompetencer

- Social media management (Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, m.m.)
- Oversættelser (dansk, tysk, engelsk, m.m.) - Fra brugervejledninger til produkttekster - alt kan oversættes!
- Fotografering (Produkter, portrætter, natur)
- Grafisk design: (Flyer, Brochure, CV, bannere, logoer - alt grafisk)
- Artikelskrivning: Du har emnet - jeg skriver teksten ( inkl. research, skrivning, rettelser, korrekturlæsning).
- Rettelser: (Korrekturlæsning af alt, lige fra din bacheloropgave til din hjemmeside)
Google Adwords (Opsætning og daglig drift af din Adwords konto)
Google Analytics (hjælp til opsætning og daglig kontrol)

Du ser ikke det du søger her på listen? Skriv til mig og se om jeg ikke kan få det løst alligevel!


Tidligere og nuværende ansættelser

Indtil 2013 har jeg arbejdet i et firma med navn Panomatics, som Business Development Executive og Marketing Manager. De seneste 4 år har jeg dog valgt at gå min egen vej, og valgt at starte mit eget firma i Danmark og Thailand, som fokuserer på Social media management, oversættelser, tekstforfatning, artikelskrivning, fotografering, grafisk design, Google Adwords & Google Analytics og alt andet du kan forestille dig at have lavet online.


Betalingsbetingelser

Betalinger foregår via bankoverførsel til tysk firmakonto og 100% ved levering. Betalingsbetingelserne skal bestemt ikke være en hindring.

Feedback modtaget fra:

Feedback givet til:

Opgaver udbudt

Opgaver vundet

User Stats

 • Har været Amino Freelancer siden: 02-04-2014 Set kontakinfo i alt: 23
 • Bud på opgaver afgivet: 148 Bud på opgaver vundet: 24