Freelancer
Skal du have oversat noget?
2000 oversættere står klar til at hjælpe dig.
1
Sæt din opgave i udbud Det er nemt, gratis og helt uforpligtende.
2
Sammenlign bud
og priser
Du får hurtigt tilbud fra dygtige kandidater som kan hjælpe dig.
3
Udpeg en
vinder
Vi sender automatisk et pænt nej tak til resten.
Jeg kan kun anbefale andre folk at få løst deres opgave igennem Amino Freelancer. Med den høje kompetence og de gode priser lyder herfra en kæmpe tak til Amino og deres yderst kompetente freelancere!
Jonas Buch
Lejenspand.dk
Min oplevelse med Freelancer er altid god. Som regel får man en del henvendelser inden for kort tid. Det er så min opgave, at sortere i buddene, alt efter hvem jeg tror kan løse opgaven på bedste vis.
Regitse Cecillie Rosenvinge
Byrosenvinge.com
Jeg fik oversat min hjemmeside til svensk. Det var rigtig godt at bruge Amino Freelancer da det var NEMT, HURTIGT og ikke mindst BILLIGT! Så ikke sidste gang jeg udbyder opgaver på Amino Freelancer.
Jacob Andersen
Clipping.dk
FREELANCER
En gratis service til dig fra Amino som er stiftet af Martin Thorborg
Hvorfor skal jeg lægge min oversættelse i udbud? Fordi at pris og kvalitet ikke altid nødvendigvis hænger sammen. Hos Amino Freelancer er der mange dygtige oversættere om buddet. Alle er i konkurrence med hinanden. Det sikrer dig den bedste pris på din oversættelse.

Lige så snart du har oprettet din opgave, sender vi den automatisk ud til alle relevante oversættere, og du får hurtigt de første bud. Oversætterne med de bedste bud kan nu udspørges og de uinteressante kan med et klik afvises.

Når en vinder er fundet (man afgør selv om man vælger en vinder) så får alle andre freelancere automatisk et pænt afslag. Amino Freelancer er fleksibelt og helt uforpligtende.

Vores freelance oversættere bliver bedømt efter udført opgave, så du kan se deres karakterer og hvad andre opgaveudbydere har skrevet om dem. Det giver dig sikkerhed for kvalitet. Husk at bedømme din freelancer efter udført arbejde, så andre kan få glæde af dine erfaringer. Det er god stil.