Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Håbet og troen på drømmen kan udleves i sidste og afsluttende face!!

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra Odense
Tilmeldt 23. Oct 12
Indlæg ialt: 42
Fra  Alt-rent Skrevet kl. 16:10
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

Troen og håbet lever endnu selv i den sidste og afgørende time. Trods for tiden er imod mig tror jeg på at der findes en som er villig til at hjælpe med at upnå min drøm og tror på og ser potientialen. Kontrakten er klar og venter på jeg skal skrive under d. 13.6-2021. Alle græsgange og mulighed er udtømt. En mundtlig aftale kostede mig alt og udløste en konkurs for snart 3 år siden og derfor er al håb slukket for lån af banker og udlåner. Jeg tror på at der findes nogen på Amino som ser muligheder og potentiale i invistering i personlig udvikling og kompentencer.

Står og mangler 15.000 kr. inden d.13.6.2021 til dækning af rejse og opholds udgifter under oplærings perioden den første måned. Oplæringen er ulønnet og anses som en investering i at opnå de nødvendige kompetencer , viden og knnen til at kunnen som en manager kræves. 

Fra Brørup
Tilmeldt 7. Jul 07
Indlæg ialt: 2008
Skrevet kl. 16:38
Hvor mange stjerner giver du? :

Det lyder som om du er på vej ind i noget MLM, pas på med det. Succesraten er forholdsvis lav.

Fra Odense
Tilmeldt 23. Oct 12
Indlæg ialt: 42
Fra  Alt-rent Skrevet kl. 19:19
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Mickey

Tak for rådet.  grundet til oplærings perioden er selvvalgt, da jeg ikke har meget viden til branchen og ønsker kendskab for at få det nødvendige indblik og kenskab til at bestride stillingen med succes og mulighed for udvikling fremadrettet. Derfor ser jeg den første måned som en slags investering i migselv for at kunne opnå succes og skabe en karrierer 

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere