Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Større Spiritusproducent tilbyder Private Label, Gin, Vodka og andet.

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 13. Jan 21
Indlæg ialt: 1
Krestian Muusmann Skrevet 13-01-2021 kl. 13:03
Hvor mange stjerner giver du? :
Et private label henvender sig til mange forskellige segmenter. Det kan være iværksætteren, der for et mindre budget gerne vil produktteste inden opsætning af egen produktion, bliver relevant. Det kan være den lokale købmand, som vil differentiere sig i sit produktudvalg. Det kan være en restaurantkæde, der gerne vil give sine kunder en ekstraordinær oplevelse, med grundlag i en stærk autentisk ”storytelling”, eller noget helt tredje. Fælles for dem alle er mulighederne, der opstår, når man i samarbejde med os introducerer et færdigt koncept på markedet.

Hvis du går med en iværksætterdrøm i maven, så har du hos os muligheden for at starte dit eget spiritusbrand. Vi hjælper dig med alt fra start til slut og sørger for du har et lækkert danskproduceret produkt klar til lancering.


TRE CASES
Tre cases, der alle kom med en idé, der på ganske kort tid blev en realitet og en succes. Destilleriet Als har i løbet af 2020 samarbejdet med alt fra store brugsforeninger til ambitiøse iværksættere og lokale netværksgrupper, tilsammen repræsenterer de 22 forskellige varianter af gin og andet spiritus.

ATELIER IX
Søren grundlagde Atelier IX i 2018. Butikken oser af kvalitet, og det har været udgangspunktet for dette privatelabel. Kompromisløst personligt engagement har været udgangspunktet i udviklingen af denne gin.

BRUGSEN FOR ALS OG SUNDEVED
Karsten fra Brugsen for Als og Sundeved (Bals), rettede henvendelse i starten af juni 2019. I dag findes deres gin i 5 varianter, alle med udgangspunktet i lokalområdet.

KOKHOLM SPIRITS
Kokholm Spirits er et vaskeægte familieforetagende. Fire søstre og deres mor har realiseret drømmen om deres eget spiritus brand på ganske kort tid.
De vandt i 2020 en guldmedalje for deres "æ GIN" variant i verdens største, ældste og mest anerkendte spirituskonkurrence IWSC.


Læs mere på Destilleriet Als hjemmeside.
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere