Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for BusinessMaroc

Profilbillede
BusinessMaroc
Aminomedlem siden: 30-10-2009
Statistik
Indsendte historier: 4 Har afgivet 44 stemmer på historier
Antal kommentarer: 101 Har afgivet 130 stemmer på kommentarer
10
AJAX loader
Der findes stadig kloge hoveder, heldigvis!
Respekt til L.O.C der tager kampen op og går egne veje med sine udgivelser i andedammen DK hvor dem med megahi... www.dr.dk
Indsendt d. 16. marts 2012 09:24 i E-handel & E-marketing
 
8
AJAX loader
Juicekongen kender ikke reglerne
Det mindste man kunne gøre var da at læse gældende lovgivning og så forstå indholdet. Selv EU angiver hvordan ... ekstrabladet.dk
Indsendt d. 11. februar 2012 17:51 i Innovation & Vækst
 
4
AJAX loader
Osteklokken erstattet af sparebøssen
Endnu et grelt eksempel på at Danmark IKKE har nogen visioner med fremtiden og at danske skatteydere holdes fo... epn.dk
Indsendt d. 21. juni 2011 11:54 i Innovation & Vækst
 
4
AJAX loader
Er Microsoft teleselskabernes største trussel?
Med Microsofts overtagelse af Skype er der mange muligheder i fremtiden, som det også fremgår af artiklen. Men... epn.dk
Indsendt d. 11. maj 2011 09:24 i E-handel & E-marketing
 
Profilbillede BusinessMaroc

http://www.business.dk/oekonomi/skat-strammer-grebet-om-udlandsdanskere

Skrevet den 18-05-2011 20:49
1       0      
 
Profilbillede BusinessMaroc

Man kan jo ligefrem betragte det som Stavnsbåndets genindførsel, hvor godsejeren blot er skiftet ud med Staten. Danmark er så sygt at det er nytteløst at snakke om en 2020 plan med den nuværende politik, og ved ikke om det ville ændre sig med en anden blokfarve.

Det er dybt urimeligt og Skats afgørelse kommer symbolsk på det rette tidspunkt. For når Tolderne fra Skat skal tjekke om det er rumænske tyveknægte eller polske håndværkere der arbejder sort, så tager de lige og registrerer de danskere med bopæl i udlandet som de ser krydse grænsen.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi set den praksis håndhævet så notorisk nederdrægtig overfor det enkelte individ.

Jeg har heller aldrig set noget større fingerpeg i retning af at man IKKE ønsker danskere skal etablere sig i udlandet og med arbejdspladser i DK så bidrage til trods for man vælger andre himmelstrøg.

Det er så meget i mod den handel og vandel som Danmark har bygget op i århundreder og er så rystende, at der kun er 1 at gøre i 2020.

SÆLG Danmark til Tyskland, Norge eller Sverige.

Danmark udhuler sin egen eksistensberettigelse som selvstændig nation og vi kan så stille os op i rækken af konkurslande lang tid efter Grækenland, Spanien og Portugal er kommet på fode igen.

Min egen beslutning om at forlade landet når økonomien tillader det, er endnu engang blevet styrket.

Deutschmark Nord - må være det rette navn!

----

Selvom jeg ikke kender dig andet end af omtale og dine kedelige stjerner (humoristisk ment) til mig :) - så beklager jeg virkelig folk af din kalibers exit - men håber at Du og din kone tjener endnu flere penge og så har råd til at betale for familien og venners tur over til jer til tider - men det ender sku nok med de så bliver beskattet af billetten til den tid!

Må jeres virksomheder vækste endnu mere til skamme for Danmark og benefit for jer!

Skrevet den 18-05-2011 20:33
3       0      
 
Profilbillede BusinessMaroc

Korrekt det er på alle måder dødt valgflæsk.

Den type virksomheder som der skrives om har alligevel underskud i mange år i opstarten som kan fremføres og derfor er foreslaget sminket og nytteløst.

Skrevet den 16-05-2011 08:20
1       0      
 
Profilbillede BusinessMaroc

@Magnus - Ja det kan undre, men jeg er ganske overbevist om at der vil ske store forandringer i 2012-2013 på det område, hvorfor der vil ske en konsolidering på mobilmarkedet - og set i det lys, så er det rigtigt at TDCs køb a OnFone er gjort til en "lav" pris.

For kigger man på remtidens behov, så ligger det vel i G4 og kampen om pris per minut vil blive udfaset, da det er datatrafik det drejer sig om. Den næste der skal høste markedsandele som nystartet bør derfor gå efter 10-20Gbdata per md eller 100Gb til f.eks. 99,00 pr. md. og jeg tror det er den vej det går.

Det er således nok ikke uden grund at TDC har oprustet i kampen omkring backbone i DK - da de så vil kunne kontrollere datamængder og vil være "ligeglade" med opkald. For den med det stærkeste backbone og største infrastruktur vil blive fremtidens vinder.

Man vil derfor muligvis også se strategiske samarbejder mellem firmaer som Microsoft, Nokia m.fl og så teleudbyderne med de bedste netværk.

 

Skrevet den 11-05-2011 22:10
 
Profilbillede BusinessMaroc

Netop, og forestill app market for en Microsoft app der gør det muligt for IOS og Android at snakke gratis med Windows Phones?

En app af den art kan man snildt få 15-40 dollars for og så køre bussen for Microsoft..

Skrevet den 11-05-2011 09:40
 
6
10 anderledes råd ved opstart af en webshop
Jeg har lavet en liste med 10 anderledes råd, til dig som ønsker at starte en webshop. Du kan måske ikke bruge... www.erikhejlskov.dk
Indsendt d. 24. oktober 2013 13:08 i E-handel & E-marketing
 
2
Ung succesfuld iværsætter-kvinde
Der er ikke så meget fyld på artiklen, men hvis man ser indslaget, giver det et lidt bedre billede... www.tv2nord.dk
Indsendt d. 11. september 2013 21:45 i Innovation & Vækst
 
5
Læs om hvordan CoolStuff.dk får over 500 nye tilmeldninger til deres nyhedsbrev hver dag!
Her kan du læse hvordan CoolStuff.dk får over 500 nye tilmeldninger til deres nyhedsbrev hver dag med et gansk... ptrasmussen.com
Indsendt d. 27. juni 2013 14:45 i E-handel & E-marketing
 
3
Datter forvandlede dødsbo til luksusbrand
Metaldrejeren Holger Nielsen fra Randers opfandt Vipp-spanden i 1939, men havde aldrig ambitioner om at føre d... epn.dk
Indsendt d. 6. marts 2013 21:55 i Innovation & Vækst
 
4
Sådan får du en halv milliard helt nye kunder i din webbutik
Det er trygt og sikkert at drive webbutik i Danmark. Men ved udelukkende at satse på hjemmemarkedet går man gl... www.channelworld.dk
Indsendt d. 18. februar 2013 14:31 i Innovation & Vækst