Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for BusinessMaroc

Profilbillede
BusinessMaroc
Aminomedlem siden: 30-10-2009
Statistik
Indsendte historier: 4 Har afgivet 44 stemmer på historier
Antal kommentarer: 101 Har afgivet 130 stemmer på kommentarer
10
AJAX loader
Der findes stadig kloge hoveder, heldigvis!
Respekt til L.O.C der tager kampen op og går egne veje med sine udgivelser i andedammen DK hvor dem med megahi... www.dr.dk
Indsendt d. 16. marts 2012 09:24 i E-handel & E-marketing
 
8
AJAX loader
Juicekongen kender ikke reglerne
Det mindste man kunne gøre var da at læse gældende lovgivning og så forstå indholdet. Selv EU angiver hvordan ... ekstrabladet.dk
Indsendt d. 11. februar 2012 17:51 i Innovation & Vækst
 
4
AJAX loader
Osteklokken erstattet af sparebøssen
Endnu et grelt eksempel på at Danmark IKKE har nogen visioner med fremtiden og at danske skatteydere holdes fo... epn.dk
Indsendt d. 21. juni 2011 11:54 i Innovation & Vækst
 
4
AJAX loader
Er Microsoft teleselskabernes største trussel?
Med Microsofts overtagelse af Skype er der mange muligheder i fremtiden, som det også fremgår af artiklen. Men... epn.dk
Indsendt d. 11. maj 2011 09:24 i E-handel & E-marketing
 
Profilbillede BusinessMaroc

Det er sjovt,da det næsten er på 20 års dagen hvor jeg fik min første og eneste dom for overtrædelse af markedsføringsloven ved at ulovlig tilgift.

Bødestørrelse: 1Kr.

Dommeren mente det var spild af tid og kunne ikke tage min konkurrents anmeldelse alvorligt.

Nu skal I for alvor se lave priser på madvarer, dagligdagsting som vaskepulver, skyllemiddel og indtog fra de helt store på mobiltelefoni osv osv osv..

Massere af online konkurrencer hvor forburgerne for alvor vil blive fristet af at købe 2 voks og 1 shampoo og deltage i konkurrence om 1 Iphone eller en rejse til Alanya..damn der kommer skred i tingene :)

Nu mangler vi så bare at få frigivet lukkeloven 100% så kan der komme mere bevægelse i arbejdsmarkedet og så lidt EU støtte til udkantsområder for oprettelse af produktionsvirksomheder, så ruller vi.

Tak EU - dejligt at se et nederlag til de indsnævrede politikere der alligevel kun ønsker deres eget bedste når alt kommer til alt.

Skrevet den 29-05-2011 21:04
 
Profilbillede BusinessMaroc

Bliver skønt for os der har et hav af domæner der indeholder ordet kupon/kuponer :)

Og endelig kommer der konkurrence på markedet, så der er større mulighed i fremtiden for at vi får lavere priser som i resten af EU.

Skrevet den 29-05-2011 17:15
 
Profilbillede BusinessMaroc

@Henrik

Jeg er, som du mulgivis har fanget, ikke uenig med dig og jeg synes det er fint du kommer med koncise svar så der kommer nuancer ind i billedet.

Og jeg er helt enig i at det er grænserne der prøves af, og det kan man så tage til yderste konsekvenser eller finde medianen.

Problemet er blot, at der er i lang lang tid har været råbt globalisering, tilretning, vidensdeling, vækst og når dette så gøres, så risikerer det at skabe nogle ugunstige forhold for dem der gør det, og det er ikke noget man tog højde for i 80´erne.

Og da der kommer flere og flere sager af denne karakter der på en eller anden vis opildner "befolkningen" da det skattemæssige fovaltes anerledes end praksis hidtil, men ikke i forhold til lovtekst, så er det udfordringerne opstår.

For mig at se betyder det at man er nødt til at tage mange ting omkring skat op til revision, da der er forhold der er forældede og der er rigtigt mange lappeløsninger, det kan ikke andet end ende galt hvis ikke man får tingene revideret til almen forståelse.

Det som man jo ikke skal glemme som borger i dette samfund det er, at man som hovedregel er 100% uden indflydelse på vedtagelsen af de regelsæt som embedsmænd udfærdiger på opfordring af politikere (som kan være og til tider er forført af lobbyister og spindoktorer) ikke godkendes af befolkningen, men blot implementeres hvis ikke det er EU- og Grundlovsstridigt, og dermed er den reelle magt lagt over i den dømmende magt som i sidste instans håndhøver de vedtagne love uden hensyntagen til almen fornuft.

Det er blevet så komplekst at føre sager mod Skat, at startomkostningerne meget vel beløber sig til 100.000+ for en advokat med det speciale, og derfor er "almindelige" mennesker pratisk taget sat skatmat.

Når sager som denne eller lignende kan risikere at eskallere, så skyldes det udover indholdet, skærpelsen af lovteksten naturligvis også at folk efterhånden er fyldt til bristepunktet i Statens forvaltning og tjek af det enkelte individ.

Danmark er blevet en andedam, og vi grinede engang af svenskerne, men hvem griner mon højst nu?

Vi kunne sagtens være 8-10 mill mennesker herhjemme hvis vi lavede systemerne om. Det går rigtigt godt for Sverige og deres lønninger er mindre, de har mere politi per borger, deres valuta er ikke specielt stærk, men de har formået en masse som vi her i andedammen ikke har formået i "vores" selvfede opfattelse af et velfærdssamfund.

Men man skulle partout jo have de latterlige rente- og afdragsfrie boliglån der fuldstændigt har smadret samfundet, gjort 10.000vis måske 100.000vis teknisk insolvente, har sat nye høje standarder for rådighedsbeløb osv osv osv...

Og oveni det, så må de gæstearbejdere der kom hertil i 70´erne og 80´erne og som har taget alle de jobs vi ikke selv gider i industrien og som nu måske på grund af nedslidning er på en overførselsindkomst, se sig forfulgt hvis de tager en flyver til hjemlandet, og skulle de tage bilen, ja så fanger vi dem sku ved de nye grænsebomme.

Føj for et land siger jeg bare.

Skrevet den 19-05-2011 10:17
2       0      
 
Profilbillede BusinessMaroc

Ja og Berufsverbot (som ikke er Grundlovsstridigt) indføres nok snart i dette latterlige lille land. De færreste ved nok at landets politikere er i gang med en ensretning, og dermed skævvridning, af den individuelles ret til egen politisk meningsdannelse. Dette begrundes i antallet af love der kosntant vælter ned over hovedet på befolkningen, og dermed er livet fra fødsel til død så standardiseret at farven på blokken er relativ ligegyldig.

Zoombies are the future.

Skrevet den 19-05-2011 08:47
2       0      
 
Profilbillede BusinessMaroc

@Henrik

Er det ikke lidt svært at bede folk klappe hesten m.h.t. til Skat?

Vi er næsten ligefrem på vej derhen hvor DANSKERE online skal kunne få en forhåndstilkendegivelse om hvorvidt de kan risikere at skulle have forpestet deres liv ved besøg i Danmark.

Og jeg skriver risikerer, da reglerne tilsyneladende ikke er klare eller forstålige nok, hvorfor det kan se ud til at der rammes skævt.

For mig at se er der ingen sammenligning mellem den sag og så den der tidligere var mod en golfspiller.

Jeg tror, at folk er ved at brække sig over formynderiet, og det virker som om der skal en forenkling til. Det kan ikke passe man som borger bosiddende i udlandet skal have skatteeksperter til hjælp for fortolkning af regler almindelige regler som kunne beskrives enkelt.

Det er rigtigt man skal passe på med ikke at skabe et monster, for Skat laver også rigtigt rigtigt mange aktioner hvor de konstant pågriber folk i at arbejde sort mens de dræner statskassen eller arbejder ulovligt da de ikke har tilladelse til at udføre arbejde i EU.

Men Skat har det skræmmende image, at når du først er i gang med en sag med dem, så er det umuligt for menneskepenge at have med at gøre. Det er lige før man er bedre stillet ved at forlade en rockerklub i bad standing end hvis man kommer i unåde hos Skat hehe

Danmark er på mange måder ved at blive et af verdens fattigeste lande.

Skrevet den 19-05-2011 06:09
2       0      
 
6
10 anderledes råd ved opstart af en webshop
Jeg har lavet en liste med 10 anderledes råd, til dig som ønsker at starte en webshop. Du kan måske ikke bruge... www.erikhejlskov.dk
Indsendt d. 24. oktober 2013 13:08 i E-handel & E-marketing
 
2
Ung succesfuld iværsætter-kvinde
Der er ikke så meget fyld på artiklen, men hvis man ser indslaget, giver det et lidt bedre billede... www.tv2nord.dk
Indsendt d. 11. september 2013 21:45 i Innovation & Vækst
 
5
Læs om hvordan CoolStuff.dk får over 500 nye tilmeldninger til deres nyhedsbrev hver dag!
Her kan du læse hvordan CoolStuff.dk får over 500 nye tilmeldninger til deres nyhedsbrev hver dag med et gansk... ptrasmussen.com
Indsendt d. 27. juni 2013 14:45 i E-handel & E-marketing
 
3
Datter forvandlede dødsbo til luksusbrand
Metaldrejeren Holger Nielsen fra Randers opfandt Vipp-spanden i 1939, men havde aldrig ambitioner om at føre d... epn.dk
Indsendt d. 6. marts 2013 21:55 i Innovation & Vækst
 
4
Sådan får du en halv milliard helt nye kunder i din webbutik
Det er trygt og sikkert at drive webbutik i Danmark. Men ved udelukkende at satse på hjemmemarkedet går man gl... www.channelworld.dk
Indsendt d. 18. februar 2013 14:31 i Innovation & Vækst