Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
13
Boblerikon

Jeg tør ikke være affiliate for produkter i fremtiden

Google står til at udvide AdWords for produkt-relaterede søgninger (de er allerede rigtigt godt i gang). De har set, at det er her, der er ekstra mange penge at hente for dem. Det kan gøre RIGTIGT ondt på affiliats.
Læs hele historien på affiliatedm.dk
Profilbillede
Volt & Volume

Det kan godt være, at jeg har læst indlægget lidt for hurtigt, og at jeg ikke helt har fattet dit budskab, men som jeg umiddelbart forstår det, så vurderer du udelukkende fremtiden for Adsense/Adwords? Men i din overskrift nævner du "Affilite"? Jeg forstår ikke sammenhængen? Hvad har Adsense og Adwords at gøre med fremtiden for Affiliate? Det kan godt være, at det bare er mig, der er lidt for træt her en sen nat ;-).

Skrevet den 17-11-2013 02:34
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Gita Street

Thomas,
De fleste, der tjener penge på affiliate og adwords får jo deres traffik og dermed indtægter via organiske søgninger ;-)

Skrevet den 17-11-2013 07:28
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Gita Street

Glemte at tilføje at nogle affiliate folk tjener penge ved at skaffe traffik via Adwords. Når de skal til at konkurrere med webshops, der kan vise billeder og direkte link til produkterne, så bliver det opad bakke.

Skrevet den 17-11-2013 11:49
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Flemming

Jeg synes, det lyder fantastisk.

Ærligt talt, så er jeg dødhamrende træt af alle de affiliate sider, der lever af at fyre en omgang fabrikeret ævl af for at tiltrække sig opmærksomheden på nettet i stedet for nogle reelle sider, der faktisk lever af deres kunder og af at yde god service.

Affiliate sider kan ikke hænges op på noget som helst. De kan slippe afsted med at fremstille komplet ubrugelige og utroværdige tekster, men samtidig skabe trafik og indtjening. 

Det er sgu dejligt at Google giver teten til dem, der virkelig skaber noget reelt. 

Skrevet den 17-11-2013 11:55
Er kommentaren brugbar? 12       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lars Skjoldby

Flemming - det var da noget af en generalisering du kommer med der. Det er klart at hvor der er penge at hente så er der også crappy content - både hos affiliate men i høj grad også hos webshops.

Der findes masser af affiliates som formår at vejlede brugeren til at vælge det rigtige produkt til den rigtige pris. Og du har garanteret stødt på dem, men har nok ikke bidt mærke i at det rent faktisk var et affiliate site du var inde på.

Skrevet den 06-12-2013 20:17
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere