på Amino

Hvordan prioriterer du mellem web-udvikling, SoMe og AdWords?

Skrevet  20-04-2018 11:05  af  Ulrik Kristiansen 

Her er mit bud på en prioritering for små virksomheder, som sælger produkter eller services.

Det er (næsten) ligemeget hvad de sælger, for der er nogle grundpricipper i de her overvejelser – som jeg mener alle kan være tjent med at følge. 

Jeg mener, der bør være en meget klar og logisk kronologi for dig, når du skal give din forretning et spark (digitalt).

F.eks. med et nyt website eller et gammelt websites make-over. Og så vil du også gerne have en masse SoMe og reklame-kampagner for at tiltrække opmærksomhed til sitet.

Det kan måske virke indlysende, men jeg lister simpelthen min ‘opskrift’ nedenfor (og i videoen), fordi min erfaring med mange kunder er, at det langt fra altid er så indlysende.

Ofte gøres alting på én gang og så når man ikke rigtig nogen vegne med noget. Eller også starter man i den forkerte ende med en dyr Adwords-kampagne uden at have taget sig kærligt af sit website først.

Så i hvilken rækkefølge bør man (ideelt set) gøre tingene?

Jeg har længe haft lyst til at opsummere nogle erfaringer om det her emne efter at have hjulpet mindre virksomheder med det i et par år.

Så her er de så (både tekst og video) ...

10.000 kr.'s-spørgsmålet: Hvordan har du selv valgt ift. at prioritere tid/penge mellem at udvikle på websitet (inkl. at lave nyt indhold), lave SoMe og lave reklame-kampagner? Og hvorfor?

Jeg vil rigtig gerne høre om dine erfaringer. Jo flere cases, hvor principperne får lov at møde den virkelige verden, jo bedre - for alle som læser med.

Tak skal du have!

Bedste hilsner,

Ulrik

vita-via.dk


Besøg vores samarbejdspartnere :