Det er fedt at få beskidte fingre - Mikkel Mikjær - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Det er fedt at få beskidte fingre

Jeg er igang med at bygge et dele fotostudie i Århus, konceptet er slet og ret at vi bygger et lækkert fotostudie til os selv ... og så finder vi 6 andre fotografer som lejer sig ind og bruger studiet når vi ikke selv gør det. Vi har sat priserne sådan at vi lige præcis får break-even når vi har 6 fotografer, og vi sparer lidt op når vi er 7. Nu er jeg normalt meget stor fan af at outsource _alt_ hvad du ikke selv er ekspert i, om det er rengøring eller regnskab så mener jeg at det langt hen af vejen bedre kan betale sig at hyre en professionel.

Men lige her har jeg altså selv sat gips op, malet, spartlet og alt muligt, virkelig snasket, arbejde og det har været hårdt men samtidig også ret fedt. Jeg har f.eks. lært at montere og skifte cylinderlåse ... hvem skulle have overvejet at det var værd at lære? Nu er jeg tilgengæld klar over hvor nemt og billigt det er f.eks. at skifte en lås, eller få to låse til at passe til samme nøgle, så billigt at når låsesmeden tager 1500kr for det kan jeg godt selv skrue låsen ud, og køre ned i Stark og give 100kr for en omkodning og selv sætte låsen i igen. 1400kr sparet!

Det er kommet rigtig meget bag på mig hvor lang tid det tog at bygge 4 rum ... og vi har også måttet sænke forventningerne, således at det nu kun er fotostudiet der er færdigt, men gangen og køkkenet står stadig og ligner en byggeplads. Men vi har de første fotografer igang med at bruge stedet allerede, og både bookingsystem og hjemmeside er kommet i luften.

Udfordringen kommer når man samtidig med "lige" skal drive forretningen ved siden af, vi skal til OpenSource Days i weekenden og diverse forskellige blogs skal passes, og oveni det virvar af opgaver syntes jeg at min Amino blog skulle genoplives også. Det tog mig lige lidt overtalelse at få lov at omdøbe bloggen væk fra mit gamle firmanavn og til mit efternavn. Men til sidst lykkedes det de gæve gutter fra Amino at få styr på det, de er dejlige er de :-D - Man burde sende dem en kæmpe bunke kager fordi de simpelthen bare er så fantastiske :-D


Besøg vores andre hjemmesider :
lll