Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Skab en passiv indkomst via Google

4,048 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 July 2018

Hvem ville ikke gerne tjene lidt ekstra ved siden af? Uden at skulle rode sig ud i diverse scams og pyremidespil, så kan du på en enkelt, men effektiv måde skabe en passiv indkomst via trafik fra Google.

Lad mig fortælle, hvordan jeg har gjort.

Det kræver at du har lidt kendskab til digital marketing og især til de værktøjer, som Google selv udbyder. Hvis ikke, så sæt dig ind i følgende værktøjer "Google keyword planner" i Google Adwords og Google Adsense. 

"Google Keyword Planner"

Google keyword planner i Google Adwords er et værktøj, der viser dig, hvor mange brugere i Danmark (og andre lande), der søger på bestemte søgeord hver måned. Du kan skrive de ord ind, som du gerne vil have svar på, og Google fortæller dig, hvor mange danskere, der søger på det specifikke ord hver måned. Lad os tage et eksempel. Jeg fik øjnene op for spilsider til børn, og tænkte det kunne være interessant at se, hvor mange søgninger, der rent faktisk var på ord som "spil på nettet", "spil til børn", "gratis spil" osv. Der viste sig at være en del søgninger. 

Det er så her, man skal undersøge markedet. Det kan nemlig være svært at kæmpe med store spillere på f.eks. ord som "gratis spil". Jeg dykkede dermed dybere for at se, om der var andre ting, som folk søgte på. Her faldt jeg over "matematik spil". Der var mere end 10.000 søgninger om måneden. 

Dette blev mit fokus i denne omgang. 

Wordpress spilsite

Wordpress har et utal af spiltemplates, som er lige til at bruge. Og der er masser af sider på nettet, der har matematik spil, som du gratis kan embedde på din hjemmeside. Arbejdet gik i gang. Der tog ikke mere end et par dage, og hjemmesiden Matematikspil.dk stod klar. 

Google Adsense

Der skal jo tjenes nogle penge, hvis man vil have en passiv indkomst. Google Adsense er et netværk af reklamer, som du gratis kan sætte på din hjemmeside. Virksomheder betaler så Google for at komme ud på disse sider, og Google betaler pengene videre, hvis folk klikker på reklamerne på din hjemmeside. Og wupti. Med lidt løbende opdatering af nye spil og tekster, og så har du en lille passiv indkomst.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jeff blogindlæg Skriv dig op