jannich rindom Hos den brede befolkning har telemarketing nok ikke det bedste ry. af Jannich Rindom & Henrik Frier - Jannich Rindom - Med fokus på det opsøgende salg og mødebooking. - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Hos den brede befolkning har telemarketing nok ikke det bedste ry. af Jannich Rindom & Henrik Frier

Skrevet  14-01-2019 10:17  af  Jannich rindom  

Hos den brede befolkning har telemarketing nok ikke det bedste ry.

Vi har alle prøvet at blive ringet op af en #telesælger, og de fleste af os har ligeledes prøvet at smække røret på, eller pænt at sige ‘nej, tak’.

Uanset om vi bliver tilbudt et abonnement på et eller andet dagblad eller en ny forsikring der dækker bedre end alle de andre,så er den almene dansker som regel meget skeptisk overfor telesælgere, og har ofte en forhåndsindtaget holdning til, at telesælgere og telemarketing er noget snusk vi ikke gider at have med at gøre.

”Det er rigtigt, at #telemarketing og #telesalg har det med at blive betragtet som klassens grimme dreng”, griner Jannich Rindom. ” Men det er ikke helt med rette, for der foregår faktisk rigtigt mange positive tiltag i denne branche, som stort set alle parter kan drage fordel af. Både kunder, virksomheder og de udskældte telesælgere.

https://www.phoner2support.dk/den-forunderlige-verden-af-telemarketing/ 


Vedhæftning: Jr2019.jpg
Besøg vores samarbejdspartnere :