Så luk da den fandens ordre, næste gang....Her er 5 råd der hjælper dig på vej - flemming - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Så luk da den fandens ordre, næste gang....Her er 5 råd der hjælper dig på vej

Skrevet  09-01-2017 21:56  af  Optimer salget ! 

Det kan godt være lidt svært at lykkes med salgsarbejdet, og få lukket den der ordre…Du kom tæt på sidste gang...men men...kender vi alle, jo.

Alt for ofte får vi spildt for meget tid på kundemødet..Du skal reducere din spildtid...Du har typisk kun 45 minutter-60 minutter at gøre godt med, og tiden går som bekendt hurtigt.

Selvfølgelig kan årsagerne være mange, til du kiksede på sidste møde. Men du kan også se på dig selv, og din præstation og stram op på bestemte områder.

Nedenfor er 5 ting, vi kan gøre lige nu for at fremskynde processen, for at nå frem til lukket aftale:

  • Afkort præsentationen og stille flere spørgsmål.
  • Vær forberedt på at stille svære spørgsmål tidlig, for at kontrollere, om der er potentiale.
  • Opfølgning-  hurtigt !
  • Spring formalitet over med et planlagt møde, og få det til at ske når som helst, hvor som helst. Tlfsamtalen kan lukke flere salg.
  •  Kontroller, at hver gang du taler med en ny kundeemne, har du en forventning om at lukke et salg. Skærper din præstation og bevidsthed.

Jeg kan godt lide at stille disse tre spørgsmål:

Hvad er din tidsplan for at træffe en beslutning? Hvordan har du lavet beslutninger som denne  førhen ? Hvilket resultat ønsker du at opnå?

Tro ikke et øjeblik dine kundeemner tænker på dig, fordi det gør de ikke. Under hver fase af salgsprocessen, jo hurtigere du kan følge op, jo større dit potentiale for at lukke salget og få en god aftale med i tasken.

Ofte vil du som sælger kunne opleve, at din mulige køber ikke kan træffe en beslutning endnu pga du ikke har givet et solidt grundlag at forholde sig til…

Manden ved ikke, hvad han helt går ind til ved at lave aftalen med dig….og der er det din opgave at klæde ham bedre på, så han ved, hvad han får og ikke får.

 Billedresultat for close deal


Besøg vores andre hjemmesider :
lll