Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fra lønslave til selvstændig Hvordan jeg mistede min iPhone og genvandt min identitet

Hvordan jeg mistede min iPhone og genvandt min identitet

1,043 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 December 2009

Et blogindlæg om at miste sin sjæl til djævlen (eller ihvertfald tabe lidt selvkontrol), men genvinde den igen ved et lykketræf.

Jeg render jo rundt og laver lidt hjemmesider og CMS. Jeg er it-mand, og som mange andre it-mænd vild med gadgets. Derfor indtraf et af mit livs foreløbige højdepunkter her tidligere i år, da jeg fik anskaffet mig en iPhone. Der er jo nærmest ingen grænser for, hvad man kan med sådan en fyr, og jeg fik straks afsendt de første 50 smser fra den lækre blanke trykfølsomme skærm. Meget hurtigt fik jeg installeret email og kalender, så jeg fik pushet emails ud, og fik den dejlige velkendte vibrerende fornemmelse i lommen, når nogen derude synes man er vigtig nok til en email.

Så fik jeg så sandelig også øjnene op for at installere IM+, et glimrende program der gør at man kan have MSN, Skype, Twitter og alskens andre programmer kørende. Udover dette installerede jeg selvfølgelig også Facebook, så hvis der ikke var nogle smser, emails, msn eller Skype beskeder, var der måske nogen online på Facebook.

I en tilstand af konstant lykke rendte jeg således rundt i nogle måneder og blev større og større Apple fan. Så indtraf den skænesvangre aften hvor jeg var i byen med nogle venner. Jeg stod ved en bardisk, havde for 27 gang på en time lige tjekket for emails med mere, og var ved at indtage min 5. (eller 6?) Mojitos, da jeg mærkede den lyksalige vibration i min lomme. Jeg stak klør fem i lommen men hvad? Lommen var tom! Min iPhone var blevet tyvstjålet op af min lomme! Jeg var totalt i chok. Hvordan kunne det ske?

De næste dage var jeg i et totalt tomrum. Ingen instant msn, ingen pushemails, intet. Men så skete det mærkelige. Jeg opdagede at jeg jo sagtens kunne leve uden min iPhone. Bevares, det var ligesom en kold tyrker sikkert føles, men jeg blev nærmest glad for min oldschool Motorola Razr som jeg lånte (huggede) af min søn. Jeg opdagede at jeg faktisk havde været en slave af teknologi.

Det var lidt af en øjenåbner. Jeg har altid haft den holdning at teknologi skal facilitere, det skal ikke være teknologien i sig selv man tilbeder. Godt jeg kom ud på den anden side.

Så hvilken telefon har jeg idag? En iPhone selvfølgelig!

Hav en super dag!

Jesper Nissen

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jesper blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere