Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Outsourcing til Østen - pas på

2,431 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 August 2009

I dette blog indlæg vil jeg skrive lidt om mine seneste erfaringer med at outsource ny hjemmeside produktion til Østen.

Som tidligere beskrevet har jeg brugt (og bruger stadig) en samarbejdspartner i Hviderusland til at udvikle mit CMS. Det har jeg været meget tilfreds med, men de første forsøg på at lade dem udvikle hjemmesider til mit CMS, viste at jeg måtte finde nogle eksperter i hjemmesider, istedet for nogle eksperter i systemudvikling.

Pris kontra kvalitet

En af hovedårsagerne til at outsource er naturligvis at der er penge at spare på udgiften til personale. Det er på en måde ligesom at have en freelance medarbejder, bare til måske en 1/5 del eller 1/10 del af lønnen. Jeg gik så på udkig efter nogle html kyndige (og billige) folk. Målet på daværende tidspunkt var egentlig for mig bare at få det så billigt som muligt.

ENTER ØSTEN

Igennem en eksisterende kunde fik jeg kontakt til nogle fyre, der sidder i Pakistan. Det var næsten et tilbud jeg ikke kunne afslå, en fuldtids medarbejder til en løn der ligger på omregnet omkring 6000 danske kroner. For godt til at være sandt? Det vil vise sig... Jeg fik sendt en beskrivelse ned til dem af hvordan man programmerer hjemmesideskabeloner til mit CMS, og vi gik igang med den første opgave. En relativ simpel hjemmeside med en enkelt navigationsmenu. Burde være nem. Jeg sendte PSD filen ned til dem. Så gik der en uges tid, og de skrev at de nu var færdige. Jeg kiggede på det de havde lavet, og det viste sig de havde lavet en komplet statisk version af hjemmesiden. Det var jo ligesom ikke meningen, så de måtte så starte forfra. Så gik der fem dage hvor jeg ikke kunne få kontakt til dem på grund af diverse strømafbrydelser og andre genvordigheder. Da jeg så fik hul igennem, gik der omkring 10 dage med at få dem til at finde ud af at lave første version af en enkelt skabelon. På det tidspunkt var jeg ved at få (flere) grå hår. Tilsidst måtte jeg afbryde samarbejdet med dem, det viste sig simpelthen at det var for svært og uoverskueligt at lade dem lave skabeloner.

Kan i have en super dag!

Venlig hilsen Jesper Nissen

 

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jesper blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere