Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Salg af hjemmesider - hvad virker?

1,497 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 August 2009

Jeg vil i dette blogindlæg skrive lidt om mine erfaringer fra det sidste halve års salg af hjemmesider.

Som du måske ved, har jeg fået udviklet et CMS i Hviderusland, og er gået igang med at banke en forretning op fra scratch. Jeg har prøvet forskellige tiltag omkring salg, og vil gerne dele mine erfaringer med folk fra Amino.

Salg er i to faser

Jeg har oplevet salget af mit CMS/hjemmesider som delt i to faser. Fase et er salg til den umiddelbare vennekreds, det vil sige min revisor, bogholder, de af mine bekendte der har firma. Efter at have kommet igennem den fase, stod jeg for nogle måneder siden, og tænkte hvad gør jeg nu.

Så kommer fase to, det vil sige opsøgende salg. Jeg har prøvet følgende:

- Salg til venner (mund til mund, fase et)

- Telefonsalg ved hjælp af udtræk fra De Gule sider, TDC, og så videre

- Dørsalg det vil sige gå rundt i lokal området

- Professionelt netværk, er medlem af Global Network

- Passivt salg (mund til mund metode)

Det der ubetinget har givet mest salg er det sidste, det vil sige mund til mund metoden. Altså eksisterende kunder, der giver anbefalinger, eller simpelthen ordet spredes at jeg laver hjemmesider, hvilket får folk til at kontakte mig. Det der stimulerer denne type salg er, at du laver kvalitet, og du laver det til tiden, og helst lidt før!

Det der har givet næstmest er at være medlem i Global Network. Jeg har været medlem i tre måneder, og har fået dækket mit årsabonnement ind mere en tre gange allerede. Hemmeligheden til succes i et erhvervsnetværk er at komme til tiden og komme HVER gang. Og så når du får den første ordre fra dit erhversnetværk, smider du ALT du har i hænderne og laver den opgave så hurtigt du kan. Bare vent, det vil give positiv feedback.

Anderledes salgstiltag

Jeg prøver at tænke lidt anderledes med hensyn til salg. Derfor har jeg lavet en konkurrence på min hjemmeside, hvor man kan vinde en hjemmeside ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Hvorfor give sine varer væk gratis? Jo, det giver selvfølgelig god omtale, især den person der vinder, vil sprede ordet. Men også fordi, de mennesker der har tilmeldt sig et nyhedsbrev jo på en eller anden måde har vist interesse, og når konkurrencen er slut er det i princippet potentielle kundeemner.

I sammenhæng med denne konkurrence planlægger vi at lave en brochure, der fortæller om os, og gå rundt til lokalvirksomheder i området.

Jeg vil i næste blogindlæg fortælle lidt mere om mine erfaringer med outsourcing.

Hav en fantastisk dag!

Venlig hilsen Jesper Nissen

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jesper blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere