Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Bliv kendt

1.152 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 December 2008

... Forstået på den måde at du skal gøre opmærksom på dig selv og din virksomhed, så du kan sælge nogle produkter. Læs mere om hvad jeg har gjort af tiltag...

Jeg har lavet et par gnavne indlæg, men lovede sidste gang at jeg ville skrive noget positivt. Så det gør jeg hermed i dette blogindlæg.

Marketing

I en tid med seo optimering finanskriser og massehysteri, er det ekstremt vigtigt at gøre opmærksom på sig selv. Hvordan gør man det? Jeg har gjort/ gør følgende:

- Skriver julekort til alle virksomheder på Vigerslevvej hvor jeg har kontor

- Ringer selvfølgelig rundt til virksomheder i København og spørger om de vil købe en hjemmeside....

- Går også rundt i mit lokale kvarter og går ind til virksomheder og præsenterer mig og hilser på

- Bruger mit netværk. Skriver emails til alle jeg kender, og fortæller hvad jeg laver. Det har helt konkret medført at jeg snart bliver kontaktet af en webvirksomhed, som gerne vil være forhandler af mit CMS.

- Ringer virksomheder op jeg har været i kontakt med. For eksempel min egen revisor. Skal til møde med dem på mandag og demonstrere mit system, og formentlig lave deres hjemmeside.

- Har skrevet pressemeddelelser. Har dog ikke sendt dem ud endnu. Skal lige finpudse mit produkts profil.

- Holder reception til februar. (Alle på Amino er inviteret.)

- Har en blog her. Udover tilfredsstillelsen ved at se at over 200 har læst et indlæg, gør man selvfølgelig opmærksom på sig selv.

- Vidoer på Youtube. Jeg har tænkt mig at lave nogle videoer af mit system, og lægge dem på Youtube.

- Uopfordrede henvendelser til web firmaer. Har man et produkt ligesom mit, er det jo oplagt at tage kontakt uopfordet til webfirmaer, og demonstrere systemet for dem, og spørge om de har lyst til at samarbejde. Er dog ikke gjort endnu.

 

Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvad virker mest? Det gør netværket faktisk.

POSITIV NYHED.

Iaften er vores Ajaxy kontakt formular færdig, og jeg kan se hvad det endelige resultat er. Jeg glæder mig ekstremt meget. Mere info følger...

Kan i have en god weekend. Supernissen holder fri med at skrive til på mandag, hvor jeg vil fortælle hvordan det gik med mit besøg hos min revisor.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jesper skriver Skriv dig op